Show

Komentari 10

Od Ćubija se oprostio pjesmom i crno-bijelim fotografijama

Od Ćubija se oprostio pjesmom i crno-bijelim fotografijama

Damir Mihanović Ćubi preminuo je u srijedu u 59. godini, a pod kožu se uvukao mnogima. Estrada je neutješna, kao i Ćubijevi prijatelji, glumci, suradnici... Duplančić se od dobrog duha grada oprostio stihovima

Damir Duplančić, dobro poznato lice i glas Splićana, oprostio se od svog prijatelja Ćubija pjesmom. Duplančić je bio dugogodišnji voditelj 'Izgubljene generacije', kultne radijske emisije emitirane na Radiju Dalmacija, koja je nedavno ugašena nakon gotovo 20 godina djelovanja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Duplančić je samo jedan u nizu onih koje je odlazak dobrog duha njihovog grada emotivno pogodio te su se odlučili oprostiti od voljenog Ćubija i na društvenim mrežama. On mu je tom prilikom napisao stihove koje prenosimo u cijelosti. 

Dragi moj prijatelju...
A kako si mislija da ću reagirat…
Moraš razumit da mi nije lako prihvatit…
I radi tebe i radi sebe…

Raspadnem se svaku malo…
Ma znam da će me proć…
Ide život dalje…

Hvala ti, tako glupo mi je reć…
A ajde reci, šta bi ti meni reka…
Ne sumnjam, smislija bi nešto bolje…

Oprosti šta sam slab…
Vidiš da ne znam šta bi ti napisa…
Ispadaju samo prva slova iz mene…
Ć…

Ć, meko moje i najmekše Ć…
Ubaci neku mošu, pošalji znak, smiri me…
Baš ti se nadam i virujem ka da znam…

Idem dalje, tražit odgovore moram…

Damir Mihanović Ćubi preminuo je u srijedu u 59. godini, a pod kožu se uvukao mnogima. Estrada je neutješna, kao i Ćubijevi prijatelji glumci. Dražen Zečić od tuge nije mogao govoriti, a Žarku Potočnjaku glas je drhtao dok je govorio o Ćubiju. Shrvani su Joško Čagalj Jole, Vedran Mlikota, Goran Karan, a od zabavljača su se na društvenim mrežama oprostili i Tony Cetinski, Asim Ugljen, Marijana Batinić te mnogi drugi. 

Najčitaniji članci