Obavijesti

Show

Komentari 33

Bila je seks bomba 'Dinastije', sad je suicidalna alkoholičarka

Bila je seks bomba 'Dinastije', sad je suicidalna alkoholičarka
18

Od 1994. do 2006. trajao je njezin brak s dugogodišnjim gitaristom Bon Jovija, Richiejem Samborom (58). S njim ima kćer Avu (20), a upravo je ona najviše zabrinuta zbog glumičinog narušenog mentalnog zdravlja

VIDEO

Svi imamo demone s kojima se borimo samo se svatko bori na svoj način. Ili ustrajemo na svakodnevnoj borbi da budemo dobro, ili se prepustimo, a što se Heather tiče, ja od nje ne odustajem. Vrijeme će pokazati jesam li bio u pravu, rekao je ovaj tjedan glumac Jack Wagner (58) o bivšoj zaručnici, nekadašnjoj zvijezdi serija 'Dinastija' i 'Melrose Place', glumici Heather Locklear (56).

Heather je od početka karijere u 80-ima slovila za glumačku divu i izgledala poput nje. No, prije desetak godina glumica je prestala puniti naslovnice zbog novih projekata i izgleda slatke plavuše, kako su je prozvali američki mediji. U javnost je počela izlaziti njena problematična osobnost. 

Reuters/Pixsell

Strani mediji su 2007. pisatli o njezinoj borbi s ovisnosti o drogama i alkoholu, depresiji i tjeskobi, pokušajima samoubojstva i prisilnim rehabilitacijama, da bi prije tri dana glumica šokirala javnost još jednim napadom na policajca u alkoholiziranom stanju. Locklear je tada i uhićena, ali tek nakon što su je bolničari hospitalizirali zbog ispumpavanja želudca i zadržali je na triježnjenju.  

Dan nakon što je tukla policiju: Opet je morala dolaziti Hitna...
Dan nakon što je tukla policiju: Opet je morala dolaziti Hitna...

Nekoliko sati nakon što je izašla na slobodu uz jamčevina od 20 tisuća dolara (oko 125 tisuća kuna) , u noći s ponedjeljka na utorak, Heather se skoro predozirala, pa je prisilno hospitalizirana u losanđeleskoj bolnici. 

Samo deset dana prije ovog incidenta glumica je završila na psihijatrijskoj procjeni nakon što su njezini roditelji nazvali Hitnu pomoć jer je prijetila da će se ubiti u svom domu u Kaliforniji. Roditelji su rekli i da je uzrujana i nasilna, te da ponavlja da će pronaći pištolj i ozlijediti se.

 

Praying for Heather. Hang in there girl #heatherlocklear #Entertainmentnews #actors#acting

A post shared by THEREALSTSMEDIA (@stsmediaandpublishing) on

Policija je dojavu o nasilju u njezinu domu dobila i u ožujku ove godine kad su intervenirali zbog navodnog fizičkog nasilja između Locklear i njenog dečka, građevinara Chrisa Heissera (56). Glumica se nije smirila ni kada su došli policajci, pa im je prijetila i pištoljem.

Heather Locklear opet pretukla policajce i završila iza rešetaka
Heather Locklear opet pretukla policajce i završila iza rešetaka

Tada je u policijski zapisnik ušlo da je njezin dečko uhvaćen kako ju na rubu kreveta drži za zapešća, dok je ona ležala na krevetu, a policajci su rekli da su primijetili i da Chris krvari iz nosa, te da ima ogrebotine po prsima. Heisser im je navodno ispričao da ga je Heather prva histerično napala, nakon čega ga je čak i ugrizla za lice. Locklear je i tada otišla na liječenju koje nije dugo trajalo jer je odustala nakon nekoliko dana.

To je, koliko je poznato, bio njezin šesti pokušaj odvikavanja od droge i alkohola, a problema sa zakonom Locklear ima od rujna 2008. kad se 'provukla' uz opomenu zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Dva mjeseca kasnije glumicu je policija ponovno zaustavila zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, ali je tada i uhićena u blizini Santa Barbare. Ubrzo su ju pustili jer je procijenjeno da su 'na njezino opijeno stanje veći utjecaj od alkohola imali antidepresivi', koje je uzimala zbog anksioznosti.

Njezina je sestra 2012. javno rekla da je Heather zaprimljena u bolnicu zbog zloupotrebe prepisanih lijekova

Locklear iza sebe ima dva braka, od 1986. do 1993. bila je udana za glazbenika Tommyja Leea (55). On je nakon nje oženio Pamelu Anderson. 

Od 1994. do 2006. trajao je njezin brak s dugogodišnjim gitaristom Bon Jovija, Richiejem Samborom (58). S njim ima kćer Avu (20), a upravo je ona najviše zabrinuta zbog glumičinog narušenog mentalnog zdravlja i borbi s ovisnosti.

Prije samo pet godina majka i kći punile su naslovnice američkih medija nakon pojavljivanja na crvenom tepihu uoči premijere 'Mrak filma 5', a fanovi su tada za glumicu komentirali kako 'gotovo uopće ne stari'. Dodali su da pored kćeri izgleda kao da joj je sestra. Sada ti isti obožavatelji komentiraju da glumica više ne nalikuje na sebe, a kamoli na kćerku. Ava je inače uvelike naslijedila majčin izgled, njene plave oči, osmijeh i svijetlo plavu kosu. 

Instagram

- Ava je shrvana otkad je Heather prije par dana završila u zatvoru pa na rehabilitaciji, ali je ujedno i smirena jer zna da joj je majka na sigurnom dok je u bolnici - rekao je za HollywoodLife obiteljski prijatelj. Dodao je kako je najgore što svaki put kad joj majka ode na oporavak Ava misli da je to posljednji put. Navodno joj je baš otac kroz godine Heatherinih liječenja i ponovnih posrtanja bio velika podrška.

Pixsell

- Sambora je jako dobar roditelj i iznimno je posvećen kćeri, pa je zahvaljujući njemu Ava sve ove godine izlazila na kraj s majčinim problemima i izrasla u zdravu i čvrstu osobu. Kroz svoj je kratki život uz majku prošla kroz punio dramatičnih situacija, a 2015. je očajnički molila oca, koji je isto imao problema s alkoholom, da ode na liječenje. - rekao je obiteljski prijatelj. Prisjetio se i kako je roker 2012. u intervjuu za Rock magazin za Avu rekao da ju smatra 'anđelom koji mu je pomogao da se oporavi i ostane trijezan'.

Instagram

- Tako Ava sada, dok prolazi kroz krizu sa majkom, barem ima trijeznog oca koji joj je oslonac - rekao je izvor blizak obitelji.

Colleen Locklear: 'Moju sestru Heather je dečko htio ubiti...'
Colleen Locklear: 'Moju sestru Heather je dečko htio ubiti...'

Locklear je ranih 80-ih karijeru počela manjim televizijskim ulogama u serijama 'Osam je dovoljno', 'CHiPs' i '240-Robert', nakon čega je dobila ulogu koja ju je lansirala među glumačku elitu - onu Sammy Jo Carrington u američkoj sapunici 'Dinastija'. Sapunica je veliki uspjeh doživjela i van granica SAD-a, pa je i mnoge u bivšoj Jugoslaviji svake večeri prikovala uz TV ekrane.

Heather u Dinastiji glumi od 1981. do 1989., a relativno brzo nakon završetka snimanja serije ulazi u lik Amande Woodward u tinejdžerskoj sapunici 'Melrose Place' gdje glumi do 1999. To je bez sumnje njena 'uloga života', uloga koja ju je najviše obilježila kao glumicu, ali i zbog koje su mnogi zapamtili njenu pojavu, budući da joj je serija četiri godine za redom donijela nominacije za Zlatni globus za najbolju glumicu

Druge serije u kojima je Locklear ostvarila značajnije uloge su 'Spin City', 'T.J. Hooker', 'Ludnica u Clevelandu' i 'Franklin & Bash'. Glumi i u filmovima poput sci-fi trilera 'Firestarter' 1984., 'Money Talks' 1997., 'Looney Tunes: Back In Action' 2003. i 'The Perfect Man' 2005.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...