Obavijesti

Show

Komentari 12

Od šankerice do modela: Bujna Talijanka ima stotinu tetovaža

Od šankerice do modela: Bujna Talijanka ima stotinu tetovaža
9

U trenutku kad je postala dio popularne stranice SuicideGirls, Talijanka bujnog poprsja odabrala je svoje umjetničko ime, a danas je jedna od najpopularnijih pin-up modela na svijetu

VIDEO

Nije tajna da je teško uspjeti u svijetu modelinga, a Talijanka Riae (32) jedna je od najuspješnijih modela popularne stranice SuicideGirls koja prikazuje fotografije pin-up modela.. Istetovirane djevojke prepune piercinga i otkačenih boja kose na stranici poziraju gole, a i sama Riae priznala je kako joj nije bilo jednostavno uspjeti. 

- Bila sam ružno pače kao djevojčica. Nikad se nisam mogla uklopiti u društvo pa su me zbog toga moji vršnjaci maltretirali. No, to me izgradilo u osobu kakva sam danas - izjavila je Talijanka irskih korijena koja se za SuicideGirls prijavila 2006. godine, a nije ni sanjala o tome da će ju primiti. Prvu tetovažu napravila je s 14 godina, a ni sama ne zna koliko puta se tetovirala. 

- Tu prvu tetovažu, krila iznad stražnjice, s vremenom sam prekrila kao i sve ostale loše tetovaže koje sam napravila. Mislim da sam ih prekrila najmanje desetak, uključujući i ime bivšeg dečka te tetovažu plemena na stražnjici - objašnjava Riae koja je osim po tetovažama poznata i po plavoj boji kose. 

32-godišnjakinja u intervjuu za portal Tattoolife otkrila je kako su s njezinim izgledom i atraktivnim fotografijama imali problem i njezini poslodavci. 

- Prvih par godina kad sam tek počela pozirati za SuicideGirl radila sam kao konobarica u svojem rodnom gradu. U trenutku kad su vidjeli moje gole fotografije dali su mi otkaz - priznala je Riae. Unatoč svemu ima veliku podršku svoje obitelji, ali i partnera, za kojeg priznaje kako nije nimalo ljubomoran. 

- Tijekom godina baveći se ovim poslom izgubila sam nekoliko prijateljica koje su mislile da moje fotografije nisu nimalo primjerene. na kraju sam shvatila da nisam bila bliska s tim ljudima. Bitno je da imam podršku obitelji i partnera - otkrila je Talijanka koja na društvenim mrežama ima nekoliko milijuna pratitelja. 

- Sve dugujem društvenim mrežama. Sate provodim na Instagramu i Facebooku, a nedavno sam pokrenula i YouTube kanal - govori Riae koja u slobodno vrijeme voli kuhati i gledati serije, a uskoro planira lansirati svoju web stranicu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:01

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao