Obavijesti

Show

Komentari 12

Od sreće zbog nominacije za Oscara Julianne jedva diše...

Od sreće zbog nominacije za Oscara Julianne jedva diše...
5

Nakon što je Američka Akademija filmskih umjetnosti i znanosti u petak objavila nominacije za 87. dodjelu nagrada Oscar nominirani glumci izrazili su zahvalnost

VIDEO

Hvala svima na čestitkama. Toliko sam sretna da jedva dišem, podijelila je na Twitteru svoje oduševljenje nominacijom za nagradu Oscar Julianne Moore (54). Glumica je nominirana u kategoriji najbolje glumice za ulogu u filmu 'Still Alice'. 

I brojni drugi glumci izrazili su svoju zahvalnost na društvenim mrežama zbog nominacija Američke Akademija filmskih umjetnosti i znanosti za 87. dodjelu nagrada Oscar. 

- Koja velika čast. Hvala Akademiji. Šaljem ljubav Marku Ruffalu, Channingu Tatumu, Billu Corsu i Bennetu Milleru - napisao je Steve Carell (52).

- Jako sam sretna što mogu proslaviti svoju drugu nominaciju za Oscara za film 'Wild' s mojom prekrasnom i talentiranom kolegicom Laurom Dern koja je nominirana za najbolju sporednu glumicu - napisala je Reese Witherspoon (38).

- Oduševljena sam ovim nevjerojatnim vijestima. Ovo je ogromna čast. Najdublje se zahvaljujem članovima Akademije. Veselim se slavlju s mojim kolegama koji su sudjelovali na filmu 'The Theory of Everything'. Hvala vam puno - napisala je glumica Felicity Jones (31), koja je nominirana u kategoriji najbolje glumice.

Osim na društvenim mrežama glumci su svoju zahvalnost iskazali i u izjavama za strane medije.  

- Iznimno sam počašćen što me Akademija prepoznala, a još sam više oduševljen što ovu iznimnu čast mogu podijeliti s cijelom svojom obitelji, kolegama i ekipom filma 'The Theory of Everything'. Ova uloga je bila iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Čestitam svim kolegama koji su nominirani zajedno sa mnom, zahvaljujem se Akademiji, a posebno se zahvaljujem Stephenu i Jane Hawking - rekao je Eddie Redmayne (33) koji je nominiran u kategoriji najboljeg glumca za svoju interpretaciju slavnog znanstvenika.

REUTERS/PIXSELL

- Ponizan i zahvalan. Jako sam sretan što je prepoznato ono što smo radili. Ponosan sam što sam bio dio takvog odvažnog, hrabrog i smionog pokusa kao što je 'Birdman'. Sada me ispričajte, ali ja ću sada pokušati skinuti ovaj osmijeh s lica. Za sad mi nije uspjelo. Poželite mi sreću - rekao je Michael Keaton (63). On je nominiran za Oscara za najboljeg glumca.

Svoje uzbuđenje nije mogla sakriti Emma Stone (26) koja je nominirana u kategoriji najbolje sporedne glumice.

Reuters/Pixsell

- Ovo je nestvarno. Potpuno sam bez riječi. Hvala Akademiji što mi je pružila ovu nevjerojatnu čast. Jako sam ponosna i sretna što sam dio 'Birdmana' i ne mogu vjerovati da je došlo do ovoga. Tako sam j***** uzbuđena! Je li dopušteno reći j***** kad dajete izjavu o Oscarima? Ali ja sam stvarno j***** uzbuđena - izjavila je.

Kiera Knightley (29) nominirana je u kategoriji za najbolju sporednu glumicu u filmu 'Igra oponašanja'.

- Koje uzbudljivo jutro. Jako sam počašćena, ali i zahvalna na nominaciji u društvu iznimno talentiranih i inspirirajućih glumica. Hvala Akademiji što me je prepoznala. Smatram da je ovo priznanje Akademije dodatna proslava Alana Turinga i njegove ostavštine - kazala je Knightley.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane