Obavijesti

Show

Komentari 3

Od 'zloćke' do brižne princeze: Prabakina 'kopija' dijeli hranu

Od 'zloćke' do brižne princeze: Prabakina 'kopija' dijeli hranu
10

William, Kate i njihovo troje djece - šestogodišnji princ George, slavljenica Charlotte i dvogodišnji princ Louis nalaze se u izolaciji u Norfolku, a za rođendan male princeze učinili su sve kako bi se ona osjećala sretno

VIDEO

Princ William (37) i Kate Middleton (38) organizirali su videopoziv kako bi princeza Charlotte (5) rođendan mogla virtualno provesti uz obitelj i prijatelje u vrijeme borbi protiv pandemije korona virusa, a uz pomoć aplikacije komunicirat će na svoj veliki dan i s kraljicom Elizabetom, koja je prije desetak dana proslavila svoj 94. rođendan u sličnom aranžmanu. 

POGLEDAJTE VIDEO KRALJEVSKE OBITELJI: 

Pokretanje videa...

01:25

William, Kate i njihovo troje djece - šestogodišnji princ George, slavljenica Charlotte i dvogodišnji princ Louis nalaze se u izolaciji u Norfolku, u vili Anmer Hall, jednoj od mnogobrojnih kraljevskih rezidencija, no učinit će sve, kaže glasnogovornik, da djevojčici ovaj dan prođe u 'normalnom' tonu. Charlotte na svoj dan pomaže obitelji da podijele hranu starijima i nemoćnima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Britain

Djevojčica je razvrstavala vrećice s hranom i nosila ih od vrata do vrata. Kucala je i razveselila svakoga kome je udijelila vrećice s domaćom tjesteninom. 

Britain

Ranije uobičajena praksa da portrete i sve službene fotografije kraljevske obitelji za rođendan rade profesionalci, Kate je posljednjih godina zaobišla, a upravo fotografije malene Charlotte kod javnosti su naišle na velike simpatije, a tepaju kako je ista Elizabeta kada je bila dijete. 

Britain

Kraljevska djeca odrastaju pod posebnim povećalom, ato vrijedi i za Charlotte. Moraju paziti na dress code pa tako princeza mora najčešće nositi haljinice s ovratnicima, a prinčevi košulju i kratke hlače. Djevojčica obavezno treba imati i mašnice na kosi koje su jednake boji njezinih haljina, a sve njezine cipelice su 'Mary Janes'. 

Izvor blizak kraljevskoj obitelji ispričao je britanskim medijima kako je princeza za prošli rođendan poželjela nositi tijare, no ne smije jer su one po protokolu namijenjene samo za udane članice obitelji. Malena Charlotte mora paziti i na držanje tijela te kako sjedi. Poput svoje majke Kate, mora sjediti na način da spoji koljena i gležnjeve, a za stolom s odraslima još uvijek ne smije sjediti.

- Prvo mora svladati pravila ponašanja. Do tada sjedi za posebnim stolom - rekao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Tradicionalna kraljevska obitelj i u današnje vrijeme drži se većine pravila koja su u britanskom visokom društvu uvriježena još od nekih ranijih stoljeća te kod ljudi odbačena kao nepotrebna. Charlotte je rođena 2. svibnja 2015., a četvrta je u redu za prijestolje. Poslije princa Charlesa (71), princa Williama te svog starijeg brata Georgea.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju