Obavijesti

Show

Komentari 0

Odbačene optužbe protiv Kanyea Westa: Obožavatelj ga je tužio zbog udarca šakom

Odbačene optužbe protiv Kanyea Westa: Obožavatelj ga je tužio zbog udarca šakom
6

Nakon temeljitog i pažljivog pregleda svih dokaza, naš ured odbija podnijeti zahtjev na temelju toga što ne postoji razumna vjerojatnost osude, izjavio je ured gradskog tužitelja u Los Angelesu

VIDEO

Američki reper Kanye West (44) neće biti optužen za navodno udaranje obožavatelja nakon žestoke svađe ispred hotela u L.A.-u u siječnju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kanye se oglasio po pitanju razvoda 01:07

- Nakon temeljitog i pažljivog pregleda svih dokaza, naš ured odbija podnijeti zahtjev na temelju toga što ne postoji razumna  vjerojatnost osude - izjavio je ured gradskog tužitelja u Los Angelesu, a to znači da vjerojatno nema dovoljno dokaza za osudu.

FILE PHOTO: Kanye West arrives at the 2016 MTV Video Music Awards in New York

Kanye je od siječnja bio pod istragom zbog fizičkog napada na obožavatelja koji ga je tražio autogram u blizini ekskluzivnog kluba 'Soho Warehouse' u Los Angelesu. Reper je tada sjedio u autu, ali je izašao van te nasrnuo na obožavatelja. Obožavatelj je policiji rekao da je reper izašao iz auta i udario ga šakom i zatim pobjegao.

Kanye West sued

Slučaj se istraživao kao prekršaj za koji je predviđena maksimalna kazna zatvora u trajanju od šest mjeseci.

President Donald J. Trump Meets West and Brown

Reper je ranije te večeri bio na večeri s tadašnjom djevojkom, glumicom Julijom Fox (31) i još nekoliko slavnih osoba, uključujući Evana RossaMadonnu i Antonija Browna.

BET Awards 2022 in Los Angeles

Podsjetimo, nakon što su nedavno njegova bivša supruga, Kim Kardashian (41) i komičar Pete Davidson (28), prekinuli, Kanye je na svojem Instagramu objavio ''naslovnicu'' New York Timesa na kojoj stoji da je Skete, odnosno Davidson, 'umro u dobi od 28 godina'. Objava je nakon nekoliko sati obrisana, navodno na zahtjev Kardashianke. 

Kim je prošle godine podnijela zahtjev za razvod od Kanyea, a sada je reper želi nagovoriti da se predomisli i odustane od razvoda, ali izvor blizak Kim navodi da se ona ne namjerava vratiti bivšem suprugu. 

Pete Davidson potražio pomoć nakon Kanyejevih provokacija?
Pete Davidson potražio pomoć nakon Kanyejevih provokacija?

- Malo je vjerojatno da će se predomisliti oko razvoda. Riješili su pitanje zajedničkog roditeljstva i ona to ne želi pokvariti. Kim osjeća da ima kontrolu nad svojim životom više nego ikad prije. Nemojte se iznenaditi ako se opet pojavi s mlađim muškarcem - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...