Obavijesti

Show

Komentari 1

Pete Davidson i Kanye West

Pete Davidson potražio pomoć nakon Kanyejevih provokacija?
11

Izvor blizak Davidsonu rekao je za People da je komičar odlučio potražiti pomoć i krenuti na psihoterapiju zbog uznemiravanja koje trpi od Kanyeja

Od kada je javno priznao svoju vezu s reality zvijezdom Kim Kardashian (41), komičar Pete Davidson (28) redovno je bio na meti napada njenog bivšeg supruga, Kanyea Westa (45). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Izvor blizak Davidsonu rekao je za People da je komičar odlučio potražiti pomoć i krenuti na psihoterapiju zbog uznemiravanja koje trpi od Kanyea. 

Nakon što su izašle vijesti da su Kim i Pete prekinuli, Kanye se odlučio oglasiti u svojem jedinstvenom stilu. Američki reper je na svojem Instagramu objavio ''naslovnicu'' New York Timesa na kojoj stoji da je Skete, odnosno Pete Davidson, 'umro u dobi od 28 godina'. Objava je u međuvremenu izbrisana, ali ne prije nego što su vijesti o tome prenijeli gotovo svi mediji. 

- Kanyeova negativnost i ludosti bili su okidač za Petea i morao je potražiti psihološku pomoć - rekao je izvor za People.

Kanye se oglasio o prekidu Kim Kardashian i Petea Davidsona, komičara proglasio mrtvim
Kanye se oglasio o prekidu Kim Kardashian i Petea Davidsona, komičara proglasio mrtvim

- Pete nimalo ne žali što je bio u vezi s Kim i želi da bude jasno da mu je bila podrška tijekom cijele njihove veze. U budućnosti se samo želi fokusirati na svoju karijeru. - dodao je. 

To nije bilo prvi put da je Kanye javno napao Davidsona na Internetu. U ožujku ove godine je objavio videospot za pjesmu Eazy,  u kojoj se pojavljuje i reper The Game. Na snimci koja je bila objavljena na njegovom Instagram profilu, Petea Davidsona, koji je napravljen od gline otima, veže, živa zakopa, a zatim za kraj i spali.

NFL: Super Bowl LVI-Los Angeles Rams at Cincinnati Bengals

Kim je prošle godine podnijela zahtjev za razvod od Kanyea, a sada je reper želi nagovoriti da se predomisli i odustane od razvoda, ali izvor blizak Kim navodi da se ona ne namjerava vratiti bivšem suprugu. 

Fashion Group International Night of Stars 2019 - New York

- Malo je vjerojatno da će se predomisliti oko razvoda. Riješili su pitanje zajedničkog roditeljstva i ona to ne želi pokvariti. Kim osjeća da ima kontrolu nad svojim životom više nego ikad prije. Nemojte se iznenaditi ako se opet pojavi s mlađim muškarcem - rekao je.