Obavijesti

Show

Komentari 10

Odgodili koncert Celine Dion u Zagrebu: Molim se za sve ljude

Odgodili koncert Celine Dion u Zagrebu: Molim se za sve ljude
5

Zagrebački koncert svjetske dive Celine Dion, u sklopu svjetske turneje “Courage”, trebao je biti 5. lipnja, a novi datum održavanja objavit će se uskoro...

VIDEO

Zbog mjera opreza koje se poduzimaju u svrhu prevencije širenja zaraze korona virusom (COVID-19), odgođeni su prvi mjeseci europskog dijela turneje, u sklopu koje je Celine Dion, 5. lipnja trebala imati koncert u zagrebačkoj Areni. O novom terminu održavanja koncerta javnost će biti obaviještena uskoro.

- Mislim i molim za sve one koji su u ova teška vremena ostali bez voljenih i koji su mnogo patili tijekom ove strašne epidemije. Znam da se svi bore i pokušavaju prilagoditi ovim izazovnim okolnostima ne znajući kada će se stvari vratiti na staro. Ali i ovo će jednog dana proći, nadam se prije nego kasnije. U međuvremenu, moram reći koliko se divim svim zdravstvenim djelatnicima i hrabrim ljudima koji daju sve od sebe i u ovim teškim vremenima brinu za nas. Veselim se danima kada ćemo ponovno moći pjevati i plesati zajedno. Za sada, zdravlje i sigurnost su prioritet svi, ali jedva čekam vratiti se na pozornicu i biti ponovno s vama - izjavila je Celine.

Celine Dion Kicks Off Tour - Quebec

Zagrebački koncert, u organizaciji Star produkcije, dio je velike svjetske turneje koja je započela 18. rujna 2019. u Quebecu, a ovom prilikom odgođeno je 28 rasprodanih koncerata u 19 gradova. Europski dio svjetske turneje “Courage” trebao je započeti 21. svibnja 2020. godine u Pragu, a za produkciju zagrebačkog koncerta, uz Star produkciju, zadužen je i Concerts West / AEG Presents. 

- Uvažavajući trenutnu epidemiološku situaciju u svijetu te upute nadležnih tijela, kao organizator koncerta Celine Dion u Zagrebu, smatramo da i sami snosimo društvenu odgovornost za sprječavanje zaraze. Zbog toga smo, u dogovoru s menadžmentom, odlučili odgoditi održavanje koncerta za budući datum kada okolnosti za to budu povoljnije. Briga za zdravlje i sigurnost naše publike predstavlja apsolutni prioritet u ovom teškom razdoblju. Isto tako, smatramo kako su izlazak iz ove izvanredne situacije te normalizacija životnih prilika, kao sadašnji temeljni ciljevi, ujedno i nužni preduvjeti za istinsko uživanje u događajima kao što je koncert Celine Dion -  poručio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

British Summer Time Festival - Day 1 - Performances

- Podsjećamo kako je Celine Dion svjetska zvijezda i ime koje desetljećima asocira na izniman glas, odličnu glazbu i hitove koji se ne zaboravljaju. Upravo koncert u zagrebačkoj Areni predstavlja jedinstvenu priliku za doživjeti nastup takve glazbene dive stoga ovom prilikom molimo za strpljenje. Pregovori s menadžmentom i zagrebačkom Arenom su u tijeku te ćemo uskoro objaviti novi datum koncerta - dodaje direktor. 

Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum. Za sve dodatne informacije koje će se uskoro objaviti, pratite stranicu na kojoj ste kupili ulaznice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin