Obavijesti

Show

Komentari 4

Odslužio dvije godine: Doktor Murray pušten je na slobodu

Odslužio dvije godine: Doktor Murray pušten je na slobodu
4

Doktor Conrad Murray dobio je četverogodišnju zatvorsku kaznu zbog ubojstva iz nehaja Michaela Jacksona. Odslužio je dvije zbog kalifornijskih zatvorskih pravila

VIDEO

Nakon odslužene dvogodišnje zatvorske kazne zbog ubojstva iz nehaja pokojnog kralja popa Michaela Jacksona, na slobodu je u ponedjeljak pušten Conrad Murray (60). Iako je dobio četverogodišnju zatvorsku kaznu, Murrayjeva kazna preinačena je u dvogodišnju zatvorsku kaznu zbog kalifornijskih zatvorskih pravila koje daju dodatni 'bonus' za svaki odsluženi dan u zatvoru. 

Murray je od studenog 2011. godine tek dva puta izašao iz zatvora, jednom je bio u bolnici, a drugi put na sudu. Porota je nakon dvomjesečnog suđenja 2011. godine zaključila da je Murrayjev nemar uzrokovao Jacksonovu smrt zbog predoziranja anestetikom Propofolom.

Murray, kojeg je Jackson unajmio kao svog osobnog liječnika za povratničku turneju 2009. godine, rekao je istražiteljima da je Jacksonu davao Propofol zbog nesanice kako bi se mogao odmoriti za probe. Murrayjevi odvjetnici tvrdili su da je kralj popa sam uzimao lijek, dok Conrad nije bio prisutan. 

No Murray je optužen za nemar jer je Jacksona ostavljao bez nadzora. 

- Moj cijeli pristup možda nije bio ortodoksan, ali moje namjere su bile dobre - rekao je Murray u travnju prošle godine. 

Tvrdio je da je Jacksona nastojao odviknuti od uzimanja Propofola jer se pjevač sam 'navukao' na njega. Murray je dobio maksimalnu kaznu i ostao bez liječničke licence u Kaliforniji, Teksasu i Nevadi. Njegov odvjetnik izjavio je da će ih ponovno pokušati dobiti kako bi i dalje mogao liječiti pacijente. 

Jacksona je ubio propofol, koji je od milja nazivao mlijekom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski