Show

Komentari 13

Odustao na 13. pitanju pa kući ponio 125.000 kn: Znate li vi?

Odustao na 13. pitanju pa kući ponio 125.000 kn: Znate li vi?

Ni znalci ni Dominik nisu znali odgovor na pitanje 'U kojem članku Sjevernoatlantskog ugovora stoji da se oružani napad na jednu članicu smatra napadom na sve članice?'

Najbrži prst imao je Toni Matijević pa je u novoj epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš' prvi sjeo pored voditelja Tarika Filipovića (49). Nije imao velikih problema do sedmog pitanja za 4.000 kuna, kada je iskoristio džoker pola-pola. 

Pitanje je glasilo 'Sekvenciranjem genoma kojih se životinja genetičari bave u sklopu znanstvenog projekta '99 života'?', a točan odgovor bio je pod A. 

Toni je nakon toga iskoristio džoker 'pitaj znalca', koji mu je rekao kako je Siniša Melnjak književni junak koji nije zaživio na filmskom platnu, a točan odgovor bio je Filip Latinovicz. Osvojio je tisuću kuna i napustio igru. Na stolac nasuprot Tarikovu zatim je sjeo Dominik Hrestak. Zapeo je na pitanju za 16.000 kuna koje glasi 'Koja je država administrativno podijeljena na 10 pokrajina i 3 savezna teritorija?'. Upitao je znalce, a oni su mu rekli da je točan odgovor Kanada.  

Dvanaesto pitanje za 125.000 kuna je 'Zbog raznovrsnosti i brojnosti vrsta koje su u njemu živjele, devon je poznat kao...', a ponuđeni su odgovori; doba riba, doba vodozemaca, doma gmazova i doba sisavaca. Iskoristio je zadnji džoker, pozvao je prijatelja, koji mu je rekao da je točan odgovor doba riba pa je Dominik otvorio pitanje za 250.000 kuna. Radilo se o Sjevernoatlantskom savezu i tu je odustao pa kući ponio 125.000 kuna. Točan odgovor bio je 5. članak. 

Helena Buranji iduća je došla iskušati sreću. Bez problema je došla do 2000 kuna, a onda se oglasilo zvono za kraj pa će Helena nastupati i idućeg četvrtka.

Najčitaniji članci