Show

Komentari 151

Oglas Ive Alilović: Traži dadilju koja je izašla iz menopauze...

Oglas Ive Alilović: Traži dadilju koja je izašla iz menopauze...

Tražim nekoga tko neće djetetu reći da je idiot, vrijeđati ga i udarati (svašta smo se nagledali) - nadopisala je Iva, a iz objave se može pretpostaviti da je imala loša iskustva s dadiljama

Supruga hrvatskog rukometnog vratara Mirka Alilovića (33), Iva Alilović (34), na društvenim je mrežama svojom objavom izazvala bijes brojnih korisnika. Gospođa Alilović napisala je oglas u kojem traži stariju gospođa za pomoć u održavanju kućanstva i brizi oko trojice sinova - Ivana (7), Mate (5) i najmlađeg Ante.

 

- Traži se starija gospođa, koja je izašla iz menopauze, a pri tome ostala dobrih živaca, za brigu o domaćinstvu i o djeci i koja bi išla živjeti izvan Hrvatske. Tražimo nekog vrijednog, pozitivnog i dragog! INBOX - napisala je na Facebooku Iva.

POGLEDAJTE VIDEO:

S obzirom na to da traži stariju tetu čuvalicu, Iva možda smatra kako neka mlađa, koja tek treba ući u menopauzu, nije dovoljno kvalificirana. Ispod Ivine objave ubrzo su počeli pljuštati negativni komentari.

- Haha, e stariju bi, da se ne bi javila neka mlađa. Ljubomorna si. Fuj, koje sve stoke ima - napisala joj je jedna korisnica. 
Iva je ubrzo nakon toga dopunila objavljeni oglas.

- Tražim nekoga tko neće djetetu reći da je idiot, vrijeđati ga i udarati (svašta smo se nagledali) - nadopisala je Iva, a iz objave se može pretpostaviti da je imala loša iskustva s dadiljama. 

- Kakav ružan oglas. Užas! Ne brini, doći ćeš i ti u klimaks, kao i sve žene, i nećeš se sprdati s tim. Tvoja djeca neka se boje tebe - napisala je Ivi jedna korisnica. Druga je dodala kako nikad nije pročitala nešto tako ružno. Ipak, Iva nije jedina supruga sportaša koju su napadali zbog odnosa prema kućnim pomoćnicama.

Ivana Vida (26), supruga 'vatrenog' reprezentativca Domagoja Vide (30), jednom se požalila na svoju spremačicu i objavila anketu u kojoj je pratitelje upitala treba li je otpustiti zbog uništenog džempera. Ivaninu dramu s pomoćnicom pratili su i turski mediji te je nazvali skandalom. Kasnije se gospođa Vida javno ispričala. 

Od Ive nismo uspjeli dobiti komentar o cijeloj situaciji.

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Najčitaniji članci