Obavijesti

Show

Komentari 83

Olivera iz 'Savršenog' o braku i ljubavnim ponudama: 'Dali su mi ključ od auta, no ne i prsten'

Olivera iz 'Savršenog' o braku i ljubavnim ponudama: 'Dali su mi ključ od auta, no ne i prsten'
4

Nakon afere ‘lažno ime’ pjevačica Olivera Matijević našla se u aferi ‘brak’. Međutim, šuškanja o braku je demantirala, a progovorila je i o vezi s hrvatskim nogometnim reprezentativcem

VIDEO

Za folk pjevačicu Oilveru Matijević (32) donedavno su tvrdili da joj je pravo ime Ivana Lučić. Olivera je to oštro demantirala, a sad su se pojavila nagađanja da je zatajila da je bila u braku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gospodin savršeni VIDEO

- Bože sačuvaj. Haha, tko bi mene trpio ovakvu nenormalnu. Zezam se. Nisam se nikad udavala, niti sam ikad dobila zaručnički prsten. Dobivala sam samo ključeve od auta i lance od svojih obožavatelja na nastupima - nasmijala se Olivera.

Zanimalo nas je je li ikad dobila nemoralnu ponudu.

Zagreb: Promocija nove pjesme Olivere Matijević

- Nudili su mi ne znam koje cifre da odem s njima na putovanje. Jedan me zvao u Dubai. Naravno da nikad s nikim nisam otišla nigdje. Neki misle da novcem mogu kupiti sve - kaže Olivera.

Ističe kako njenim dečkima zasigurno nije bilo lako s njom zbog prirode njenog posla. Iz vikenda u vikend na nastupima je okružena obožavateljima koji joj se bacaju pod noge. Je li joj dečko, hrvatski nogometni reprezentativac čije ime taji, ljubomoran, zanimalo nas je.

storyeditor/2022-03-31/olivera5.png

- Oboje smo pomalo ljubomorni. No to je normalno. Povjerenje je najbitnije. Iako na svakom odnosu treba raditi, odnosno graditi ga - smatra Olivera.

Otkrila nam je kako bi ispred ljubavi uvijek izabrala karijeru, iako se svojedobno ostavila pjevanja zbog tadašnjeg dečka.

- Bila sam mlada, imala sam 17 godina. Sedam godina sam bila u vezi i jako zaljubljena. Dečko mi je postavio ultimatum - ili ja ili karijera. Izabrala sam ljubav, no danas bi izabrala karijeru.

A kako to da se nikad nije niti zaručila?

- Žena sam koja zarađuje svoj novac. Muškarci se teško nose s tim. Imala sam dečke koji su zarađivali manje od mene. Te veze su bile osuđene na propast u startu - kaže nam Olivera.

Olivera oduševila makedonskim jelima pa pobijedila: 'Nagrada će ići domu za nezbrinutu djecu'
Olivera oduševila makedonskim jelima pa pobijedila: 'Nagrada će ići domu za nezbrinutu djecu'

Otkako je ispala iz showa “Gospodin Savršeni” gaža nikad više, kaže. Nastupa svaki vikend. Zatekli smo je nakon nastupa u Virovitici. Ponosna je što joj je gazda zakazao gaže jednom mjesečno u tom klubu sve do Božića. Ponosna je i što se riješila umjetnih trepavica i napumpanih usana. Skinula je i devet kilograma. “Vratila sam se na tvorničke postavke”, nasmijala se. 

storyeditor/2022-05-21/olivera3.jpg
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin