Show

Komentari 71

Olivera iz 'Savršenog' pjevala je u Zvezdama Granda u tangama, Karleuša bijesna: 'Gasi to, bre!'

Olivera iz 'Savršenog' pjevala je u Zvezdama Granda u tangama, Karleuša bijesna: 'Gasi to, bre!'

Natjecateljica showa koja se bori za naklonost znanstvenika Tonija, 2018. se natjecala u srpskom glazbenom showu, a na sebi je imala potpuno prozirnu haljinu koja je šokirala publiku

Pjevačicu Oliveru Matijević (32) publika trenutačno gleda u showu 'Gospodin Savršeni', a 2018. se natjecala u srpskom glazbenom showu 'Zvezde Granda' kada svojim nastupom nije oduševila žiri te je dobila crveni gumb.

POGLEDAJTE VIDEO:

Olivera je u 'Zvezdama Granda' nastupila s pjesmom 'Poslednji let' srpske pjevačice Seke Aleksić (40), a šokirala je i odabirom odjeće. Na sebi je nosila dugu potpuno prozirnu haljinu, ispod koje je imala samo bodi u boji kože zbog čega je djelovalo kao da je gola.

Kada je počela pjevati žiri nije bio oduševljen njenom izvedbom, a Jelena Karleuša (43) je počela negodovati zbog njenog nastupa.

- Je li vi čujete ovo? - upitala je Karleuša kolege u žiriju, na što joj je nezainteresirana Marija Šerifović (37) odgovorila da čuje, ali je i dalje nastavila gledati u mobitel i nije pratila nastup.

- Daj, bre, dalje, gasi to - uzrujano se derala Jelena, ali Olivera je nastavila svoj nastup.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Zatim je Jelena nagovorila kolege u žiriju da prekinu njen nastup jer se nikome nije svidio te je Olivera jednoglasno dobila crveni gumb.

Podsjećamo, kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' na početku karijere pjevala je rock-glazbu, a potom je prešla u turbofolk vode. Pjevala je Dariju Srni (39) i Domagoju Vidi (32), a nedavno je snimila i duet s prvim strijelcem Rijeke i HNL-a Josipom Drmićem (29) 'Zašto mi to radiš. Mnogi nisu ostavili ravnodušni na stihove pjesme, a pogotovo nakon što je nogometaš priznao da je pjesma autobiografska. 

Najčitaniji članci