Show

Komentari 1

Olivia Newton-John otvoreno o bolesti: 'Ima dana kad me sve boli, no svejedno sam sretna'

Olivia Newton-John otvoreno o bolesti: 'Ima dana kad me sve boli, no svejedno sam sretna'

Poznato je da njezin suprug John Easterling kod kuće u Kaliforniji uzgaja marihuanu u medicinske svrhe, koja joj pomaže u suzbijanju simptoma. Glumica tvrdi da joj je on najveća podrška

Dvaput je pobijedila opaku bolest, ali ona se nažalost treći put vratila, glumica i pjevačica Olivia Newton-John (73) trenutno se bori s četvrtom fazom raka dojke. U američkoj emisiji 'Today' progovorila je o svom zdravlju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Osjećam se prilično dobro. Iako ima dana kada me sve boli - ispričala je Olivia i dodala da 'kroz putovanje s rakom nailazi na razna iznenađenja i zaokrete'.

Poznato je da njezin suprug John Easterling kod kuće u Kaliforniji uzgaja marihuanu u medicinske svrhe, koja joj pomaže u suzbijanju simptoma.  Glumica je rekla da joj je on najveća podrška te da je doista sretna unatoč bolesti. 

Nevada Ballet Theatre honours Olivia Newton-John - Las Vegas

Prvu dijagnozu raka dojke dobila je 1992. godine. Nakon kemoterapija i operacije se oporavila, ali joj se tumor vratio 2013., a onda i u studenom 2018. godine. Tada su joj otkrili da je njezin rak već u četvrtom stadiju, odnosno da se proširio na kralježnicu.

- Imala sam sreće što sam još živa... Kad ti dijagnosticiraju rak ili daju neku lošu dijagnozu, najčešće ti daju i neki vremenski period, kažu ti koliko ti je ostalo još. Ako vam netko kaže da imate još šest mjeseci života, toliko ćete vjerojatno i živjeti jer ste povjerovali u to. Ne želim znati statistike, ja nisam dio statistike - rekla je Olivia svojedobno za strane medije.

Najčitaniji članci