Obavijesti

Show

Komentari 24

On je bio taj! J. Aniston otkrila tko joj je bio prva prava ljubav

On je bio taj! J. Aniston otkrila tko joj je bio prva prava ljubav
4

Zaljubila sam se s 25 godina i znala sam da je on onaj pravi. Prekinuli smo nakon pet godina jer sam ja bila glupa. Umro je od tumora i jako mi je žao, kaže glumica

VIDEO

Sam razvod nije bio jako bolan. Ta priča je još zanimljiva jer generira zanimljive naslove. To je tema koju guraju mediji. Još se povremeno čujem s Bradom, razmjenjujemo dobre želje i čestitke, ali to nije baš redovno, rekla je nedavno Jennifer Aniston (45). 

Iako je cijeli svijet uvjeren da je glumici 'puklo srce' kad ju je Brad Pitt (51) ostavio, istina je zapravo puno drugačija. Jennifer, koja o privatnom životu ne voli pričati, prošli tjedan za The New York Times otkrila je da je imala jednu veliku pravu ljubav u životu, no to nikako nije bio plavokosi Brad. Ispričala je kako je muškarac kojeg je iskreno voljela u njenom životu bio puno prije Brada, no preminuo je od tumora. 

- Bio je moja prva prava i velika ljubav. Zajedno smo bili pet godina. Mogao je biti onaj pravi, no imala sam samo 25 godina i bila sam glupa - ispričala je Aniston.

Naravno, nije htjela reći o kome je točno riječ, no obitelj muškarca njegov je identitet otkrila časopisu National Enquirer. Riječ je o glumcu Danielu McDonaldu koji je u veljači 2007. preminuo od tumora na mozgu. 

- Bili su jako zaljubljeni. Daniel se htio oženiti njome. Zajedno su bili jako sretni, no stjecajem okolnosti su se razdvojili i svaki je pošao svojim putem - ispričao je brat pokojnog glumca, Casey.

Aniston i Daniel prekinuli su 1995. kad je ona dobila ulogu u 'Prijateljima'. On se 1999. oženio i u braku dobio dvoje djece. Jennifer kaže kako je sigurna da joj je Daniel na neki način poslao sadašnjeg zaručnika, Justina Therouxa (43).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin