Obavijesti

Show

Komentari 44

One će tješiti Nigerijce nakon što izgube od naših igrača...

One će tješiti Nigerijce nakon što izgube od naših igrača...
7

NIGERIJSKE WAGSICE Bolje polovice Nigerijaca nestrpljivo iščekuju Svjetsko prvenstvo, a nakon utakmice tugovat će sa svojim odabranicima...

VIDEO

Dok će iz soba Vatrenih nakon svake utakmice na Svjetskom prvenstvu odzvanjati zvukovi Play Stationa i kartanja, iz spavaćih soba nigerijske reprezentacije čut će se glasni uzdasi i 'drmanje' kreveta. Naime, Nigerija je jedina momčad čiji nogometaši sa svojim suprugama, djevojkama i ljubavnicama mogu provoditi slobodno vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

01:06

Žene i djevojke nogometaša često privlače poglede ljubitelja 'najbitnije sporedne stvari na svijetu’ svojim fantastičnim izgledom. Osim nogometnih tema, javnost se ovih dana zanima i za privatne pojedinosti o natjecateljima na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Rusiji.

Mlada nogometna zvijezda Alex Iwobi (22) bio je u turbulentnoj četverogodišnjoj vezi s blogericom i manekenkom Clarissom Juliettom (20). Iako su nekoliko puta prekidali, uvijek su se vraćali jedno drugome. Prije godinu dana Alex je kupio sebi pozlaćeni Mercedes. No tu nije stao. Svoju tadašnju djevojku Clarissu iznenadio je pozlaćenim Lamborghinijem. Manekenka je odmah fotografiju objavila na društvenim mrežama uz dubokoumni opis.

EMENIKOVE MANEKENKE

- Novac ipak kupuje snove - napisala je Clarissa i izazvala ‘lavinu’ negativnih komentara. Njegov kolega, branič nigerijske nogometne reprezentacije Brian Idowu (26), inače rodom iz Rusije, već neko vrijeme ljubi lijepu Ruskinju Katerinu Zagorulko. Mladi par na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s raznih putovanja po svijetu. Iskusni napadač Emmanuel Emenike (31) slab je na zgodne manekenke. Iza sebe već ima propalu dugogodišnju vezu s bivšom missicom i odvjetnicom Ezinnom Akudo Anyaohaom (29), koja je umalo završila brakom. Nestašni Emanuel nije se htio držati one 'dok nas smrt ne rastavi' pa je ubrzo ‘bacio’ oko na djevojkinu kolegicu, svoju sadašnju ženu Iheomu Nnadi (23). Par se vjenčao ove godine, a fotografije skladnog života često dIjele sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Reprezentativac John Obi Mikel (31) prije pet godina upoznao je svoju ‘rusku kraljicu’ u Londonu. Već nakon prvog sastanka nigerijski nogometaš zaljubio se u Olgu Dijačenko, bogatu nasljednicu čiji je otac ruski milijarder koji posjeduje nekoliko tvrtki u Londonu. Prije dvije i pol godine par je dobio dvije kćerkice.

- Kada imate blizankinje vidite svijet na potpuno drugačiji način. One su dragulj u našim očima - rekao je Mikel nakon što su se rodile njegove princeze. Mikel na svojem Instagram profilu često objavljuje fotografije svoje obitelji.

- Da li može ljepše od ovog? Ja sam doista bogat i blagoslovljen čovjek - pohvalio se nogometaš ispod fotografije. Par ne voli pričati o privatnim stvarima pa se zato Olgu ne može često vidjeti na bitnim događanjima, ali je izjavila kako će svakako doći podržati svog supruga u Rusiju.

TRADICIJA IM JE JAKO BITNA 

Lijevi bočni igrač Elderson Echiejile (30) prije dvije godine oženio je svoju dugogodišnju djevojku Vwemo. Ove godine par je dobio sina, a kako kažu, žele još barem dvoje djece.

- Moj sin je došao. Blagoslovljen sam i sretan što smo dobili pojačanje u obitelji - napisao je reprezentativac ispod fotografije i izazvao lavinu pozitivnih komentara i čestitki. Zanimljivo je da su na dan vjenčanja odlučili doći u tradicionalnoj odjeći.

Vwemo nije htjela klasičnu bijelu vjenčanicu već je odlučila ispoštovati stare nigerijske običaje. Lijepa Vwemo na gotovo svim anketama važi za jednu od najljepših nigerijskih WAG-sica.

- Drago mi je što si pronašao svoju srodnu dušu. Ona je jedna od najljepših žena koju sam vidjela. Sretno ti bilo! - samo su neki od brojnih komentara obožavatelja.

Vatrene navijačice nigerijske reprezentacije nestrpljivo iščekuju početak prvenstva. Hoće li biti glasnije od hrvatskih WAGsica vidjet ćemo u subotu kada će se održati utakmica između naše i nigerijske reprezentacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...