Obavijesti

Show

Komentari 31

One ne stare: Demi, Penelope, Heidi i Liz blistaju u bikinijima...

One ne stare: Demi, Penelope, Heidi i Liz blistaju u bikinijima...
5

Demi se sunčala na jahti u Grčkoj, a paparazzi su je prepoznali unatoč naočalama, a Penelope je izabrala Italiju za godišnji. Heidi zbog fanova voli tajiti lokaciju gdje se brčka, a Liz bira bazen prije nego more

VIDEO

Ove slavne dame pravi su dokaz da su godine, što se tiče njihove figure, samo broj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28

Glumica Demi Moore (59) uživa na ljetovanju u Grčkoj. Tamo nije promakla budnom oku paparazza koji su je fotografirali dok se prošetavala luksuznom jahtom. Čitala je ljetno štivo, igrala se sa psićem Pilafom i pozirala društvu s kojim je kasnije obilazila grčku obalu.

”Upijam ljeto”, rekla je glumica. A kći Rumer Glenn Willis (34) ju je pohvalila.

- Ti si tako zgodna mama, o moj Bože - komentirala je.

storyeditor/2022-08-17/profimedia-0714314517.jpg

Demi je postala velika obožavateljica vježbanja pripremajući se još 1996. za poznatu ulogu ročnice G. I. Jane. Voli vježbe koje kombiniraju ples i kardio trening te naglašavaju pokretljivost, a potiču znojenje i gubitak suvišnih masti. Mnogo truda ulaže u svoj izgled što sad s ponosom pokazuje na plažama.

Slavna glumica je nedavno službeno potvrdila da je u vezi sa švicarskim kuharom Danielom Hummom. Na Instagramu je objavila fotografije s teniskog meča. Bili su na French Openu i uhvaćeni su kako razmjenjuju poljupce.

Moore je u ožujku bila podrška bivšem suprugu Bruceu Willisu (67), koji se povukao iz glume jer mu je dijagnosticirana bolest afazija, gubitak ili poremećaj govora.

Baš kao i Demi, i glumicu Penélope Cruz (48) ulovili su paparazzi kako se sunča na jahti kraj Portofina u Italiji. Skladnu figuru istaknula je narančastim modelom kupaćeg kostima koji vizualno produžuje noge i cijelu figuru. Na ljetovanje je stigla bez supruga, glumca Javiera Bardema (53). Ipak, njihova djeca, kći Luna i sin Leo, uživala su s majkom u sunčanju.

Njemica Heidi Klum (49) taji svoju egzotičnu lokaciju ljetovanja. Sinonim je supermodela 90-ih, koji se i danas može pohvaliti isklesanom figurom spremnom za paradiranje po modnoj pisti. Osim kontroliranog načina prehrane koji je usadila i obitelji, slavna manekenka redovito vježba. Prakticira jogu, pilates te trenira u teretani ili na otvorenom.

Heidi Klum opet provocira: Dok se rastezala u oskudnom badiću u prvi plan je stavila međunožje
Heidi Klum opet provocira: Dok se rastezala u oskudnom badiću u prvi plan je stavila međunožje

Glumica Elizabeth Hurley (57) voli se “brčkati” na Karibima, ali preferira bazen. Često puta bez dodatnih krpica na sebi. Najviše sablažnjava fanove kad kaže da je u seksi pozama fotografira sin Damian Charles Hurley (20).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...