Show

Komentari 31

One ne stare: Demi, Penelope, Heidi i Liz blistaju u bikinijima...

One ne stare: Demi, Penelope, Heidi i Liz blistaju u bikinijima...

Demi se sunčala na jahti u Grčkoj, a paparazzi su je prepoznali unatoč naočalama, a Penelope je izabrala Italiju za godišnji. Heidi zbog fanova voli tajiti lokaciju gdje se brčka, a Liz bira bazen prije nego more

Ove slavne dame pravi su dokaz da su godine, što se tiče njihove figure, samo broj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumica Demi Moore (59) uživa na ljetovanju u Grčkoj. Tamo nije promakla budnom oku paparazza koji su je fotografirali dok se prošetavala luksuznom jahtom. Čitala je ljetno štivo, igrala se sa psićem Pilafom i pozirala društvu s kojim je kasnije obilazila grčku obalu.

”Upijam ljeto”, rekla je glumica. A kći Rumer Glenn Willis (34) ju je pohvalila.

- Ti si tako zgodna mama, o moj Bože - komentirala je.

storyeditor/2022-08-17/profimedia-0714314517.jpg

Demi je postala velika obožavateljica vježbanja pripremajući se još 1996. za poznatu ulogu ročnice G. I. Jane. Voli vježbe koje kombiniraju ples i kardio trening te naglašavaju pokretljivost, a potiču znojenje i gubitak suvišnih masti. Mnogo truda ulaže u svoj izgled što sad s ponosom pokazuje na plažama.

Slavna glumica je nedavno službeno potvrdila da je u vezi sa švicarskim kuharom Danielom Hummom. Na Instagramu je objavila fotografije s teniskog meča. Bili su na French Openu i uhvaćeni su kako razmjenjuju poljupce.

Moore je u ožujku bila podrška bivšem suprugu Bruceu Willisu (67), koji se povukao iz glume jer mu je dijagnosticirana bolest afazija, gubitak ili poremećaj govora.

Baš kao i Demi, i glumicu Penélope Cruz (48) ulovili su paparazzi kako se sunča na jahti kraj Portofina u Italiji. Skladnu figuru istaknula je narančastim modelom kupaćeg kostima koji vizualno produžuje noge i cijelu figuru. Na ljetovanje je stigla bez supruga, glumca Javiera Bardema (53). Ipak, njihova djeca, kći Luna i sin Leo, uživala su s majkom u sunčanju.

Njemica Heidi Klum (49) taji svoju egzotičnu lokaciju ljetovanja. Sinonim je supermodela 90-ih, koji se i danas može pohvaliti isklesanom figurom spremnom za paradiranje po modnoj pisti. Osim kontroliranog načina prehrane koji je usadila i obitelji, slavna manekenka redovito vježba. Prakticira jogu, pilates te trenira u teretani ili na otvorenom.

Glumica Elizabeth Hurley (57) voli se “brčkati” na Karibima, ali preferira bazen. Često puta bez dodatnih krpica na sebi. Najviše sablažnjava fanove kad kaže da je u seksi pozama fotografira sin Damian Charles Hurley (20).