Show

Komentari 10

Heidi Klum opet provocira: Dok se rastezala u oskudnom badiću u prvi plan je stavila međunožje

Heidi Klum opet provocira: Dok se rastezala u oskudnom badiću u prvi plan je stavila međunožje

Mobitel kojim se snimala manekenka je postavila između raširenih nogu pa je u prvom planu bio njen donji dio bikinija koji je jedva pokrio njezina strateška mjesta

Njemačka manekenka i voditeljica Heidi Klum (49) često dijeli crtice iz svojeg života s vjernim pratiteljima na društvenim mrežama. U posljednje vrijeme to uključuje mnogo fotografija u ljetnim izdanjima koje čine oskudne kombinacije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

U posljednjoj takvoj objavi Klum je na Instagramu podijelila video koji traje svega nekoliko sekundi.

Heidi se snimala na ležaljci pod palmama, a na sebi je imala narančasto-rozi bikini. U videu manekenka sjedi raširenih nogu i isteže se unatrag pa joj se ne vidi lice.

- Ponedjeljak - sve je što je Klum napisala uz video. Mobitel kojim se snimala manekenka je postavila između raširenih nogu pa je u prvom planu bio njen donji dio bikinija koji je jedva pokrio njezina strateška mjesta.

Iako relativno često objavljuje golišave fotke sebe, nedavno je na društvenoj mreži podijelila fotografiju njenog supruga Toma Kaulitza (31) kako se sunča na ležaljci potpuno gol, s iznimkom malenog ručnika u području međunožja.

Heidi i Tom, koji je inače glazbenik, vjenčali su se 2019. nakon dvije godine veze.

Na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotke i ne kriju da su i dalje jako zaljubljeni.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Najčitaniji članci