Obavijesti

Show

Komentari 8

Oni su bili zajedno? Brakovi slavnih kojih se nitko ne sjeća

Oni su bili zajedno? Brakovi slavnih kojih se nitko ne sjeća
1

Mnoge svjetske zvijezde iza sebe imaju brakove kojih se stide ili na koje su mediji jednostavno zaboravili. Ova zaljubljena lica nekoć su krasila naslovnice, a danas ih se nitko ne sjeća

VIDEO

Tom Cruise i Mimi Rogers 

Mimi Rogers je bila Tomova prva supruga. Vjenčali su se 9. svibnja 1987. godine, a odvojeno su počeli živjeti dvije godine kasnije. Službeno su se razveli u siječnju 1990. godine. Odmah nakon razvoda od Mimi, Tom Cruise se vjenčao s Nicole Kidman. Premda je taj brak potrajao dulje, i on je završio rastavom. Kao razlozi raspada njihovog braka navodio se njegov nagli uspjeh u glumačkom svijetu poslije filma 'Kišni čovjek'.

DPA/Pixsell

Kris Humphries i  Kim Kardashian

Američki košarkaš Kris Humphries i  najpoznatija starleta Kim Kardashian bili su u braku svega 72 dana. NBA zvijezda i Kim zaručili su se u svibnju 2011., a samo tri mjeseca nakon stali su na ludi kamen. Njihov razvod trajao je 536 dana. U travnju 2013. godine parnica je završila, a Kim je u to vrijeme bila trudna s North čiji je otac Kanye West.

2017 LACMA Art + Film Gala - Los Angeles

Cindy Crawford i Richard Gere

Jedna od najljepših manekenki Cindy Crawford i poznati glumac Richarda Gere vjenčali su se 1991. godine, a samo četiri godine nakon podnijeli su papire za razvod braka. Velika razlika u godinama bio je samo jedan od razloga zbog čega ovaj brak nije funkcionirao. Na dan njihovog vjenčanja Cindy je imala 25, a Richard 42 godine.

Norman Premiere - Los Angeles

Eva Longoria i Tony Parker 

Glumica Eva Longoria upoznala je Tonya Parkera 2004. godine, a tri godine nakon odlučili su stupiti u brak. Eva je predala papire za razvod samo tri godine nakon vjenčanja zbog nepomirljivih razlika. Nakon razvoda krenule su glasine kako je francuski košarkaš bio nevjeran i da mu je bivša supruga pronašla stotine poruka s drugim ženama.

DPA/Pixsell

Demi Moore i Freddy Moore

Sa samo 17 godina Demi Moore udala se za glazbenika Freddyja Moorea od kojeg se razvela nakon četiri godine braka. On je bio 12 godina stariji od nje, a iza sebe je imao propali brak. 

DPA/Pixsell

Will Smith i Sheree Zampino

Will Smith i modna dizajnerica Sheree Zampino upoznali su se 1990. godine kada se ona prijavila na audiciju za ulogu njegove djevojke u hit TV seriji "Princ s Bel-Aira". Ulogu nije dobila jer je bila preniska. Krajem 1992. godine Sheree je rodila sina Treya, a godinu dana nakon što su dobili dijete, odlučili su predati papire za razvod.

George Clooney i Talion Balsam

George Clooney krajem osamdesetih započeo je vezu s glumicom Talion Balsam koju je nedugo nakon i oženio. Par je bio u braku od 1989. do 1993. godine, a vjenčanje je bilo u Las Vegasu. Kao glavni razlog raspada braka oboje su naveli mladost i nezrelost.

Suburbicon Premiere - Toronto International Film Festival 2017

Bradley Cooper i Jennifer Esposito

Zgodni glumac Bradley Cooper i dvije godine starija Jennifer Esposito vjenčali su se u tajnosti krajem 2006. godine. Svega nekoliko mjeseci nakon par se odlučio razvesti, a o razlozima raspada braka bivši supružnici nisu javno govorili. Bradley je u showu Howarda Sterna rekao samo  da ‘brak između njega i Jennifer nije bio ono pravo’.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...