Show

Komentari 0

Online dodjela: Bez ponajboljeg tuluma poslije nagrade rokera

Online dodjela: Bez ponajboljeg tuluma poslije nagrade rokera

Dosadašnja izdanja nagrade Rock&Off još se prepričavaju i kao jedni od najboljih tuluma u gradu, a iako je ove godine sve spriječio virus koji hara svijetom, organizatori su obećali da će tu “nepravdu” ispraviti na ljeto

Treće izdanje nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off ove godine zbog pandemije korona virusa emitirat će se online, no to ne znači da publika neće moći uživati u nastupima omiljenih izvođača.

Sama “ceremonija” na rasporedu je danas od 20 sati, a Je Veux, Alejuandro Buendija, Nika Turković, One Possible Option, Boris Štok, Zvjezdan Ružić i Mark Mrakovčić potvrdili su svoje nastupe.

Dosadašnja izdanja nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off još se, među ostalim, prepričavaju i kao jedni od najboljih tuluma u gradu, a iako je ove godine sve spriječio virus koji hara svijetom, organizatori su obećali da će tu “nepravdu” ispraviti na ljeto, kad epidemiološke mjere to dopuste. I to je sjajna vijest, svjedočili smo i sami odličnim zabavama i druženjima.

Karlovacko ROCKOFF

Kolege je došao posjetiti Joško Čagalj Jole, a bili su tamo i, primjerice, Vuco i Mrle iz LET3. Dakle, zabava je bila zajamčena. Neka su druženja bila baš intenzivna, a neka su potrajala toliko da se u zoru išlo na - ćevape... Bilo je to u “dobra stara vremena”, za koja se nadamo da će se uskoro vratiti. Žiri Rock&Off-a čini 83 novinara iz domaćih medija. Zna se da su Rock&Off Nagrade za životno djelo pripale nezamjenjivim glazbenim kritičarima, Darku Glavanu i Draženu Vrdoljaku.

Devet kategorija nagrade Rock&Off su: Album godine, Pjesma godine, Veliki prasak, Koncertni izvođač godine, te izvođači godine u žanrovskim kategorijama “Rock&Off”, “Pop&Off”, “Rap&Off”, “Elektro&Off” i “Jazz&Off”.