Show

Komentari 57

Opet je to napravila: Karleuša gurnula fotografa ispred suda

Opet je to napravila: Karleuša gurnula fotografa ispred suda

Miči mi se s puta, napisala je pjevačica uz objavu. Na videu pored Jelene šeće njezin prijatelj i odvjetnik. Ovo nije prvi put da se Jelena obračunala s fotoreporterima koji su joj, kako ona kaže, blokirali put

Danas su na repertoaru pjevačice Jelene Karleuše (40) dva suđenja - sa Svetlanom Ražnatović Cecom (46) s kojom je već godinama u svađi te s bivšim ljubavnikom Ognjenom Vranješom (29). 

Karleuša je došla na suđenje u Prvi osnovni sud na Novom Beogradu dok njezini 'protivnici' nisu. Međutim, Jelenina pojava nije mogla proći bez skandala. Dok su ju brojni fotoreporteri 'lovili' ispred sudnice, ona je jednom prišla u gurnula ga. Incidentom se i sama pohvalila na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Miči mi se s puta - napisala je pjevačica uz objavu. Na videu pored Jelene šeće njezin prijatelj i odvjetnik. Ovo nije prvi put da se Jelena obračunala s fotoreporterima koji su joj, kako ona kaže, blokirali put. 

Nakon što je u siječnju na Music Award Ceremony otpjevala pjesmu 'Lajk' Karleuša je požurila prema garderobi. Kada su joj prišli novinari s upitima iz Karleušina tima odrješito su reagirali. Tako je naš novinar svjedočio kako iz Karleušine pratnje nasrću na fotoreportera. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci