Obavijesti

Show

Komentari 5

Opet na vrhu: Robbie Williams najslušaniji u Velikoj Britaniji

Opet na vrhu: Robbie Williams najslušaniji u Velikoj Britaniji
4

Williams je pjevao i na četiri albuma grupe Take That koji su također bili na prvome mjestu, što znači da se na 17 albuma na ljestvici pojavio kao solo izvođač ili dio grupe

VIDEO

Robbie Williams (45) među najslušanijim je glazbenicima u Velikoj Britaniji, s obzirom na to da je s najnovijim albumom 13. put dospio na prvo mjesto glazbenih ljestvica, što je dosad uspjelo jedino kralju rock'n'rolla Elvisu Presleyu. 

Graham Norton Show - London

Robbiejev album The Christmas Present prošli je tjedan bio na drugome mjestu, iza grupe Coldplay, no sada je na prvom, pišu britanski mediji. Ipak, apsolutni rekorderi po broju albuma na prvome mjestu još uvijek su Beatlesi, koji su imali 15 takvih albuma. 

The Brit Awards 2010 at Earls Court in London. UK

Pjesma Dance Monkey australske pjevačice Tones & I, izjednačila je rekord u ženskoj konkurenciji za singl koji je na vrhu top lista bio čak deset tjedana.  Ovakav su uspjeh dosad imale još samo američka pjevačica Whitney Houston 1992. s pjesmom I Will Always Love You i Rianna sa svojom Umrellom iz 2007. 

Robbie Williams on Loose Women

Robbiejev uspon znači da samo dva njegova solo albuma nisu uspjela stići do broja jedan. Njegov live album iz Knebworth-a iz 2003. i Reality Killed Video Star stigli su do broja dva top liste. 

Williams je pjevao i na četiri albuma grupe Take That koji su također bili na prvome mjestu, što znači da se na 17 albuma na ljestvici pojavio kao solo izvođač ili dio grupe. 

GES / Football / World Cup 2018 / Eroeffnungsspiel Russia - Saudi Arabia, Match 1 / 14.06.2018

No britanski pjevač i dalje je daleko iza Sir Paula McCartneya koji je na top listama kao solo pjevač, s Beatlesima i Wingsima imao ukupno 22 albuma na prvim mjestima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin