Obavijesti

Show

Komentari 52

Opet se svi smiju Thoru i ženi: Šalicu si ukrao iz kuće lutaka?

Opet se svi smiju Thoru i ženi: Šalicu si ukrao iz kuće lutaka?
11

Thor s bivšom djevojkom, manekenkom Thelmom Björk Steimann ima kći Theresu Líf. Thelma ga je prije dvije godine prozvala po medijima da ju je zlostavljao...

VIDEO

Zvijezdu serije 'Igra prijestolja' Thora Björnssona (30) opet zadirkuju na društvenim mrežama zbog fotografije koju je objavio sa suprugom, terapeutkinjom i zaljubljenicom u fitness Kelsey Henson (28).

Par je u braku od listopada 2018., a ljudima je smiješno vidjeti ih skupa zbog razlike u visini. Thor je visok 206 centimetara, a Kelsey mu s 158 centimetara visine 'nije ni do ramena'.

I Thor je pokleknuo: Oženio se djevojkom lakšom čak 130 kila
I Thor je pokleknuo: Oženio se djevojkom lakšom čak 130 kila

Ovoga puta fanove su nasmijali šalicama iz kojih piju vruću čokoladu sa šlagom.

Dok u njezinoj ruci šalica izgleda normalno, u ruci Islanđanina teškog 181 kilogram izgleda kao igračka za djecu. 

- Thor je šalicu ukrao iz kuće lutaka. Dok je nisam vidio u ruci njegove supruge, mislio sam da je neka minijatura - jedan je od komentara fanova. 

Islanđanin najpoznatiji po ulozi The Mountaina (Planine) u američkoj seriji 'Igra prijestolja' ne obazire se na, kako kaže, velike internet ratnike. Ne voli jedino kada mu bezdušno vrijeđaju suprugu i obitelj. 

Par se upoznao u rujnu 2017. kada mu je Kelsey prišla u restoranu i zatražila ga autogram. Među njima je odmah 'zaiskrilo'. 

- Ljubimo se tako da se on jako sagne, a ja se propnem na prste. Kada mi se ne da stajat na prstima, onda mu samo kažem da me podigne - rekla je Kelsey. 

Thor s bivšom djevojkom, manekenkom Thelmom Björk Steimann ima kći Theresu Líf (9). Thelma ga je prije dvije godine prozvala po medijima da ju je zlostavljao.

- Bio je bolesno ljubomoran. Izbrisao mi je sve muške kontakte iz mobitela. Znao me gurnuti, primiti za vrat i ošamariti ako bi pričala s drugima. Bivšu djevojku s kojom je bio prije mene, nazivao je ružnom i debelom - rekla je Steimann. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin