Show

Komentari 41

Opet slavlje kod Rimčevih! Mate ide na momačku u Crnu Goru, a Katarina na djevojačku u Livno

Opet slavlje kod Rimčevih! Mate ide na momačku u Crnu Goru, a Katarina na djevojačku u Livno

Veliko svadbeno slavlje odvit će se u Livanjskom selu Čaić gdje će biti postavljeni svadbeni šatori koje je Mate Rimac navodno već naručio iz Austrije. Intimna ceremonija u svibnju bila je, čini se, tek početak...

Katarina i Mate Rimac idućeg vikenda počinju slaviti. Naime, tek dva mjeseca nakon vjenčanja par se odlučio zabaviti, piše Gloria.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Mate će navodno momačku večer s prijateljima slaviti u Crnoj Gori, a Katarina djevojačku večer s prijateljicama u Livnu. Nakon toga Rimčevi će se baciti na zadnje priprema pred veliko vjenčanje. Ono će se odviti u Livanjskom selu Čaić gdje će biti postavljeni svadbeni šatori koje je poduzetnik navodno naručio iz Austrije.

Podsjetimo, Rimčevi su se bez prevelike pompe vjenčali 6. svibnja ove godine u Vili Dalmacija na južnim padinama Marjana, nakon sedam godina ljubavne veze.

Sad, čini se, žele tulumariti, a imaju i zašto. Naime, Rimčeva tvrtka posljednjih mjeseci bilježi nezamislive uspjehe, a predstavljanje Nevere, prvog serijskog automobila koji će se proizvoditi u Hrvatskoj - prvog hrvatskog električnog automobila te preuzimanje Bugattija samo je kruna Rimčeve pobjedničke priče. 

Najčitaniji članci