Obavijesti

Show

Komentari 26

Opet su na ekranima: Najveći skandali Onura i Šeherezade

Opet su na ekranima: Najveći skandali Onura i Šeherezade
1

Njihov odnos započeo je preljubom, a Halit je zbog Berguzar ostavio trudnu suprugu, koja je onda odlučila pobaciti. Uslijedila je ljubomora zbog Hurem, a kasnije i zbog Ezela

VIDEO

Supružnici Halit Ergenc i Berguzar Korel koje od ponedjeljka u 21 sat gledamo na RTL-u u seriji 'Ranjena ljubav' gledateljima su jednako zanimljivi zbog televizijskih projekata na kojima rade, koliko i zbog svog privatnog života. Turski mediji, tradicionalno skloni žutilu, ih nerijetko imaju na svojim naslovnicama, a istini za volju – Berguzar i Halit su im za to davali i te kako povoda.

Donosimo top pet skandala glumačko-bračnog para Ergenc-Korel.

1. PRELJUB

Tada 23 godišnja Berguzar upoznala je 12 godina starijeg Halita na setu serije '1001 noć'. Halit je u to vrijeme bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi. Iako su iskre tinjale na setu serije, putovanje u Pariz u prosincu 2008. je donijelo preokret u njihovom odnosu. Halit se nakon 10 mjeseci rastao od Gizem, a ona je tada bila trudna. Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu Gizem je odlučila pobaciti.

PrivatniAlbum

Berguzar je pak zbog Halita ostavila svog dotadašnjeg dečka, uz mnogo manje drame nego što je to bilo u Halitovom razvodu. 

2. FATALNA HUREM

Ako ima istine u onoj da se sve vraća, Berguzar Korel će to najbolje potvrditi. Snimanje serije 'Sulejman Veličanstveni' za Halita je značio ogroman uspjeh, ali je njegov privatni život zbog toga ispaštao. Odnosno njegov brak. Naime, Berguzar nije mogla podnijeti snimanje ljubavnih scena između Halita i fatalne Meryem Uzerli.

RTL

Vatrena crvenokosa zavodnica bila je sjeme razdora u bračnoj idili Halita i Berguzar, a povrijeđena supruga je čak dolazila na set ne bi li kontrolira što se događa s njezinim suprugom. 

3. ODLAZAK BRAČNOM TERAPEUTU

Da doista u njihovom braku ima problema potvrdio je i sam Halit Ergenc i to potpuno neočekivano. Naime, u jednom je intervjuu otvoreno priznao da je njegova supruga ljubomorna, ali da to smatra normalnim jer glumcima nije lako podnijeti da njihovi partneri imaju ljubavne scene s drugim kolegama.

Sanjin strukić/Pixsell

Halit je tada priznao i da na Berguzarinu inicijativu odlaze bračnom terapeutu. 

4. OSVETA ZA 'PRELJUB'

Kada je Berguzar počela snimati seriju 'Karadayi' u kojoj joj je glumački partner bio Kenan İmirzalıoğlu, poznatiji kao Ezel, turski mediji dobili su materijal za pisati o tome kako Berguzar ima s čim uzvratiti Halitu za avanture s Meryem.

24sata

Iako njihova navodna romansa nikad nije potvrđena, ozbiljno se pisalo o tome da se markantni Kenan, kojemu turski mediji tepaju da je njihov James Bond, svidio Berguzar. U najmanju ruku, Halitu sigurno nije bilo ugodno čitati te natpise. 

5. PROSVJEDNICI

U ljeto 2013. godine Turskom su harali prosvjedi protiv tiranske vlasti premijera Recepa Erdogana. U masi od nekoliko desetaka tisuća ljudi, dvije poznate ličnosti ipak su izazvale najveći interes. Bila je riječ, naravno, o Halitu i Berguzar. Supružnici su se pridružili masi prosvjednika i tako završili u medijima diljem svijeta.

ensonhaber.com

Halitova želja da prosvjeduje je bila potaknuta i činjenicom da je Erdogan zabranio golotinju u seriji 'Sulejman Veličanstveni' te je oštro reagirao na sam sadržaj serije tvrdeći da narušava stoljetnu tradiciju i poimanje o značaju sultana Sulejmana. 

Kako bilo, snimanje serije 'Ranjena ljubav' protječe bez ikakvih skandala, a uz nju se zasad vežu samo pozitivne reakcije milijuna gledatelja koje svaki tjedan željno iščekuju novi nastavak. I domaći gledatelji će težnju za omiljenim glumačkim parom utažiti već ovog ponedjeljka na RTL-u. Serija 'Ranjena ljubav' u programu ide od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu