Obavijesti

Show

Komentari 2

'Oplela' po političarima: 'Moji kolege ne mogu imati koncerte, a oni slave i grle se s masom...'

'Oplela' po političarima: 'Moji kolege ne mogu imati koncerte, a oni slave i grle se s masom...'
5

Pjevačica sve želi navesti na razmišljanje. Smetalo joj je ponašanje na prošlotjednim izborima. Smatra kako se gotovo nitko nije pridržavao mjera s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju

VIDEO

Pjevačica Ivana Plechinger (47) osvrnula se na prošlotjedne izbore koji su zbog pandemije korona virusa bili drugačiji. Na biralištima su se poštovale epidemiološke mjere dezinfekcije i socijalne distance. Barem su trebale. Naime, iste su u nekim stožerima čekajući rezultate zaboravili.

Ivanu je to razljutilo pa je na društvenim mrežama 'oplela' po političarima i podijelila iskustvo svojih dviju prijateljica.

- Ono što sam primijetila u izbornoj noći je zadivljujuća sposobnost virusa da nestane kad to odgovara svim našim političarima. Dok roditelji ne mogu do svoje djece u bolnice, oni ne nose maske i ne poštuju razmak. Ne od dva metra, niti od dva centimetra! Dok moji kolege glazbenici ne mogu imati koncerte, pobjednici slave i prolaze kroz masu koja ih grli. Dok mi ne smijemo u javni prijevoz bez maske, one za političare u izbornoj noći ne vrijede - započela je Ivana oštro svoju objavu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono što sam primijetila u izbornoj noći - dok su jedni slavili, a drugi pokušavali osmijehom prikriti tugu - je zadivljujuća sposobnost VIRUSA da NESTANE KAD TO ODGOVARA SVIM NAŠIM POLITIČARIMA! Dok mame ne mogu do svoje djece u bolnice, oni ne nose maske i ne poštuju razmak ne od 2m nego ni od 2 cm! Dok moji kolege muzičari ne mogu održavati koncerte, pobjednici slaveći prolaze kroz masu koja ih grli, dok mi ne smijemo u javni prijevoz bez maske, maske za političare u izbornoj noći ne vrijede! Želim vas navesti na razmišljanje. Što se to događa? Imam dvije prijateljice; jedna je pozitivna, ni ona ni čitava njena obitelj nemaju nikakve simptome, provode vrijeme u izolaciji u groznoj grižnji savjesti što im se to uopće dogodilo. Za drugu se slutilo da ima koronu, pošto je bila na “krivom mjestu u krivo vrijeme”, zbog sumnje u koronu nije mogla vidjeti svoju bebu danima, da bi se saznalo nakon predugo vremena da nije zaražena. Uvijek sam za oprez, uvijek sam za odgovornost, ali kada gledam ovo jučer, kako virus nestaje s lica zemlje onda kad to SVIM našim političarima odgovara, ne pričam o desnima, ni lijevima, pričam o svima njima koji ne poštuju čak ni vlastite propise dok se nama životi mijenjaju i mnogi ne smiju raditi, zaista me to boli. Mislim da je vrijeme da zahtijevamo da se očituju SVI o vlastitom ponašanju, svi do jednog! Jer ako se to odnosi na sve nas, zašto mi ne možemo u bolnice djeci, zašto mi ne možemo uz koncerte slaviti, zašto mi ne možemo proglasiti da za nas korona također ne vrijedi? I dalje ću nositi masku u javnom prijevozu, i dalje ću poštovati zakone, i dalje ću biti oprezna i “trackati” ruke gelom kad god mislim da to treba, radit ću to po svojoj savjesti, isto želim i vama. Ali želim također da se po svojoj savjesti ponašaju svi, a ne samo mi... S ljubavlju, Ivana Plechinger #inspiracija #motivacija #pravda #pravedno #korona #coronavirus #ivanaplechinger

Objavu dijeli Ivana Plechinger (@ivanaplechinger)

Napomenula je kako sve želi navesti na razmišljanje. Njezine dvije prijateljice imaju iskustva s korona virusom, zbog čega ju je navedeno ponašanje uznemirilo.

Plechinger: 'Nesreća mog sina je sreća, čuvao nam ga je Bog'
Plechinger: 'Nesreća mog sina je sreća, čuvao nam ga je Bog'

- Jedna je pozitivna. Ona ni čitava njezina obitelj nemaju nikakve simptome, provode vrijeme u izolaciji u groznoj grižnji savjesti što im se to uopće dogodilo. Za drugu se slutilo da ima koronu, jer je bila na 'krivom mjestu u krivo vrijeme'. Zbog sumnje na virus svoju bebu nije mogla vidjeti danima, voljena mama joj je umrla, nije se mogla oprostiti niti s njom, kako bi se nakon predugo vremena saznalo da nije zaražena - napisala je pjevačica.

Tvrdi kako je ona uvijek za odgovornost te ju cijela situacija jako boli. 

- Mislim da je vrijeme da zahtijevamo da se očituju svi u vlastitom ponašanju, svi do jednog. I dalje ću nositi masku u javnom prijevozu, i dalje ću poštovati zakone, i dalje ću biti oprezna i 'trackati' ruke gelom kad god mislim da to treba, radit ću to po uputama istih onih koji ih se ne drže, a još i više po svojoj savjesti, isto želim i vama. Ali želim također da se po svojoj savjesti ponašaju svi, a ne samo mi - zaključila je Plechinger.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje