Show

Komentari 47

Plechinger: 'Nesreća mog sina je sreća, čuvao nam ga je Bog'

Plechinger: 'Nesreća mog sina je sreća, čuvao nam ga je Bog'

Slomljena mu je kost potkoljenice zbog koje je morao na operaciju, ali znam da to nije ništa u usporedbi s tim da sam ga mogla izgubiti, ispričala je na svom YouTube videu Plechinger

Ja sam danas sa svojom obitelji mogla biti na sinovom sprovodu, ali je netko htio da budem tu i prepričam vam svoje iskustvo, započela je glazbenica i voditeljica Ivana Plechinger (44) na svom YouTube kanalu priču kako je prošli tjedan skoro ozbiljno nastradao njen sin Jan (19) kojeg ima s glazbenikom Brunom Kovačićem (51). 

Jan je prošli tjedan doživio prometnu nesreću, kada je na njega na pješačkom prijelazu naletio policijski automobil. U to je vrijeme Ivana sa suprugom bila na svadbi prijatelja, a Jan ih je nakon nesreće nazvao da kaže što mu se dogodilo i da je dobro. Imao je nekoliko prijeloma i bio je izvan životne opasnosti.

- Slomio je kost potkoljenice pa je odmah išao na operaciju, zapravo ima više slomljenih kostiju ali znam da to nije ništa u usporedbi s tim da sam ga mogla izgubiti - ispričala je u svom videu Plechinger, koja je na ovo iskustvo odlučila gledati pozitivno.

Pjevačica je svima koji su pogledali video poručila kako 'svaka situacija u životu može biti minus, nula ili plus; određuje ju samo to kako mi na nju gledamo'.

- Jan je jako vedar dečko, sav polomljen je u bolnici smirivao mene i nasmijavao medicinske sestre. Očito je njemu ovako nešto trebalo da mu nekako odredi život, ne znam što će on iz toga naučiti, ali nešto sigurno hoće - pozitivna je Ivana dok joj se sin oporavlja od nesreće koja je mogla i puno gore završiti. 

Dodala je i kako njoj ni obitelji nije važno tko je skrivio nesreću, te da je čovjeku koji je vozio 'vjerojatno gore nego Janu'. 

- Čim sam se dan nakon nesreće probudila znala sam da to što nam se dogodilo nije uopće bila nesreća, već sreća! Sreća u kojoj smo saznali koliko je naše dijete voljeno, zaštićeno i jako. Zahvalila sam Bogu što nam ga je čuvao, jer znam da je - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci