Obavijesti

Show

Komentari 25

Oprah je velikodušno darovala 275 'buba' ljudima u publici

Oprah je velikodušno darovala 275 'buba' ljudima u publici
6

Volkswagen automobil nazvala je izumom stoljeća i dala do znanja da ga obožava. Ljudi u publici vrištali su od sreće, a mnogi nisu mogli sakriti suze od uzbuđenja

VIDEO

 Darovi su zabavni, ali osjećaj kako će vam se nešto čarobno pojaviti u životu u najneočekivanijem trenutku je nezamjenjiv, rekla je Oprah Winfrey (56). U drugoj specijalnoj predbožićnoj emisiji publici je podijelila 20 luksuznih darova. Dok je sa stropa padao umjetni snijeg, na pozornicu su spustili najnoviji iPad ukrašen anđeoskim krilima. Dok je 275 gledatelja vrištalo i plakalo od sreće, Oprah je viknula: 'A sad dolaze ‘bube’!. Svi u publici bili su zbunjeni dok su pomoćnici otvarali veliku kutiju. Ugledavši obris automobila, potrčali su Oprah u zagrljaj. Voditeljica im je uručila ključeve najnovijeg VW Beetlea, koji će u prodaju krenuti tek 2012. godine. 

Cijena mu je još nepoznata. Zastupnik Volkswagena u SAD-u obećao je platiti troškove registracije. Gledateljima će “bube” s ugrađenim Bluetoothom, digitalnom navigacijom i posebnim unutarnjim osvjetljenjem isporučiti u svibnju sljedeće godine. Oprah je prošli tjedan u prvoj predbožićnoj emisiji publici darovala sedmodnevno krstarenje Karibima, Nikonovu kameru, četiri para tenisica Nike i Sonyjev plazma televizor.

- Nemojte biti zaljubljeni u predmete poput mene. Toplije je uz ljudsko tijelo - našalila se Oprah. Sljedeće godine napušta talk show nakon 25 godina.

Dizajnirao sat samo za Oprah

Philip Stein u limitiranu kolekciju satova ugradio je 58 dijamanata. Cijena jednog sata je 12.500 kuna. sat pokazuje vrijeme u dvije različite vremenske zone.

Tjedan dana na toplim Karibima

U prvoj predbožićnoj emisiji oprah je publici darovala krstarenje. luksuzni brod ima kino, klizalište, umjetnu stijenu za penjanje i dva velika plesna podija.

Fotoaparat za profesionalce

S najnovijim nikonovim fotoaparatom oprahini obožavatelji moći će snimati i videouratke. cijena mu je oko 3500 kuna. oprah kaže da ga stalno nosi sa sobom.

'Blackberry je seksi igračka'

Oprah na zaslonu blackberryja uvijek ima fotografiju svojih pasa. Prvi takav uređaj publici je darovala još 2005. godine. Voditeljici je blackberry baš seksi.

Ipad je za oprah najveće blago

Appleov ipad stoji 3000 kuna. Oprah ga obožava jer može gledati filmove i fotografije te slati elektroničku poštu. Svima u publici darovala je ipad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.