Obavijesti

Show

Komentari 57

Oproštajna pisma: Od problema i obitelji pobjegle smo u show

Oproštajna pisma: Od problema i obitelji pobjegle smo u show
1

NOVOSTI NA IMANJU Sara u show uvodi svoja dva psa, a njezina sestra Lara se u suzama oprašta od prijatelja koji su joj stalna podrška. Trener Danijel se želi riješiti dugova

VIDEO

Osamnaest kandidata showa ‘Farma’ napisalo je pisma s kojima su se oprostili od obitelji i prijatelja. U narednih tri mjeseca, točnije 91 epizodu, domove će zamijeniti farmom.

Sestre Lara (22) i Sara Đunđuš (24) iz Pušćine nedaleko Čakovca, prijavile su se u show kako bi se nakratko maknule od obiteljskih problema.

- Prijatelji su bili uz mene dok su mi se rastajali roditelji pa će mi i sada biti podrška - napisala je Lara. Njezini roditelji razveli su se prije godinu dana, a nju i sestru su ostavili da žive same u obiteljskoj kući.

- S novcima iz showa bi prvo otplatila kredit za tu kuću - rekla je hostesa. Lara je osim sestre njegovateljice, na show nagovorila i dečka Damira Topleka (41).

Briga o bolesnoj baki

- U suzama sam se oprostio s roditeljima jer su oni moji heroji bez obzira na obiteljske svađe i nesuglasice - napisao je Čakovčanin.

Inženjer strojarstva u svom oproštajnom pismu zahvaljuje šefu Ivanu što ga je pustio s posla te poručuje baki Sidoniji da ne razmišlja o svojoj bolesti.

- Baka, od milja ‘Mamica,’ je uvijek bila uz mene. Sada je u domu za starije i nemoćne, a ja ću se truditi da budem pravedan kako me ona naučila - napisao je Damir. Dok Čakovčanin u 'Farmu' ulazi kao podrška djevojci Lari, njezina sestra u show vodi svoje pse Roka i Blackya. Sara se bavi jahanjem i vodi školu za pse.

- Sestra i psi su bili uz mene dok sam prolazila mučnu rastavu roditelja - napisala je njegovateljica u pismu. Dodaje kako je ljubav prema psima ovjekovječila posebnom tetovažom.

Dugovi i minusi na kartici

- Brinem o starim i nemoćnim osobama, a u rehabilitaciju uključujem pse - kaže Sara. Dodaje kako su je svi životni usponi i padovi formirali u jaku osobu koja će se dobro snaći na 'Farmi'.

Fitness trener Danijel Vegh (38) iz Ludbrega kaže da je za svoje godine proživio što prosječan čovjek nije u barem tri naredna života.

- Najveći razlog odvajanja od obitelji je što moram riješiti dugove i minuse na kartici - napisao je Danijel. Fitness trener dodaje kako će mu na farmi najviše nedostajati djevojka Lucija i njegova djeca.

- Volim te draga i jedva čekam da se vratim i da te poljubim - poručio je djevojci. Natjecateljica Barbara Peterčić (24) iz Velike Gorice kaže da je cijeli život provela na selu, ali nije to znala dobro iskoristiti.

- Možda jesam malo ‘izgubljena’ osoba, ali sada konačno znam što mi treba i fali u životu. Najbitnije je da znate da sam sretna što imam priliku sudjelovati u showu - napisala je knjigovotkinja najbližima.

Bjelovarski Mick Jagger

- Draga moja djeco, opraštam se od vas na nekoliko mjeseci jer sam tako odlučio. Tata se uvijek ponosi vama i sretan sam što smo se izvukli iz zla u kojem smo godinama bili - napisao je u pismu Darko Domijan (66) iz Bjelovara.

Glazbenik nadimka ‘Bjelovarski Mick Jagger’ u Španjolskoj ima status rock zvijezde gdje je otišao raditi prije dvije i pol godine. Udovac s troje djece kaže kako bi novac od nagrade dao sinu da si kupi garsonijeru.

- Ove godine nisam otputovao u Španjolsku jer je prevladala Farma - kaže pjevač. Darko ne skriva da ga život nije mazio nakon što je ostao bez supruge. Natjecateljica Jasmina Milaković (30) gledateljima je već poznata iz TV showova “Ljubav je na selu” i “Shopping kraljica”.

- Na tri mjeseca ostavljam svoju mačku Ivu, psa Marinka, obitelj i mnogobrojne prijatelje. Falit će mi - napisala je kemijska tehničarka iz Münchena. Kako bi malo razveselila obitelj, u pismu je ostavila i nekoliko smiješnih stihova.

- Dok se kuhala sarma, znala sam da me zove Farma. Ne treba mi više ni lak kada ćemo tamo saditi grah - napisala je Milaković.

Tuga jer ne može imati dijete

Ankica Šadek (51) iz Novigrada Podravskog ulaskom u show želi se psihički vratiti u mladost.

- Kada bih vam pisala o svom teškom životu, znam, tekle bi vam suze, a ja to ne želim - napisala je kućanica. Dodaje kako joj se nikada nije ispunila životna želja da dobije svog nasljednika.

- Nemam dijete jer me Bog zaboravio. Možda je zato moj dom ispunjen kućnim ljubimcima razne vrste - kaže Ankica. Na 'Farmi' će joj najviše nedostajati pekinezerica Bubica i kobila Orka za koje smatra kako nemaju cijenu.

- Hvala mom suprugu koji mi je podrška. Prijatelja imam malo, ali su pravi ljudi - zaključuje Šadek.

Urbani zagrebački 'dečki'

Tomislav Crnčević (29) iz Zagreba boji se da u Farmi ne razočara baku. 


- Teško mi pada oproštaj od moje još jedine živuće bake koja sad sigurno govori ‘A kaj ti je to trebalo Tomek’ - napisao je u pismu soboslikar. Dodaje kako će na kraju sigurno biti ponosna na njega.

- Nadam se da ću prijateljima uspjeti pokazati da nisam samo urbani zagrebački dečko koji je odrastao na asfaltu - kaže Tomislav.

Senad Bećirović (58) iz Zagreba jako je vezan za obitelj koja mu je, uz sport, na prvom mjestu.

- Draga ženo, sad si ti glava kuće. Ne brini da ću ispasti iz forme jer ću i tu vježbati da ti budem najljepši - napisao je prodavač nekretnina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 57

VIDEO

Nives Celzijus uživala na plaži u izazovnom bikiniju: Pozirala je bez trunke šminke na licu...
DOBILA BROJNE KOMPLIMENTE

Nives Celzijus uživala na plaži u izazovnom bikiniju: Pozirala je bez trunke šminke na licu...

Samo prirodno, poručila je kratko Nives uz niz novih fotografija, koje su oduševile njene pratitelje

Firma Doris Pinčić ostala je na jednom zaposlenom, pogledajte koliko je zaradila prošle godine
OMILJENA VODITELJICA

Firma Doris Pinčić ostala je na jednom zaposlenom, pogledajte koliko je zaradila prošle godine

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Guberović ima i vlastitu tvrtku 'DPR', a koja je prema najnovijim podacima FINA-e 2023. završila s dobiti. No, osim što je pao broj zaposlenika, pala je i ukupna dobit same tvrtke
'Rim Tim Tagi Dim' ima 30 mil. slušanja, a Lasagna apelirao: 'Moj favorit treba više ljubavi'
NIŽE USPJEHE

'Rim Tim Tagi Dim' ima 30 mil. slušanja, a Lasagna apelirao: 'Moj favorit treba više ljubavi'

'Rim Tim Tagi Dim' niže uspjeh za uspjehom, a našao se na brojnim svjetskim ljestvicama najslušanijih hitova