Obavijesti

Show

Komentari 1

'Oprosti mi majko': Tarapana band su prije snimanja spota po Italiji testirali na korona virus

'Oprosti mi majko': Tarapana band su prije snimanja spota po Italiji testirali na korona virus
4

Navikli smo na brojna putovanja i fale nam publika i nastupi, ali mislimo da je zdravlje nas i bližnjih najbitnije te se nadamo da će uskoro sve ovo biti iza nas, kaže Frano Pehar, pjevač grupe Tarapana

VIDEO

'Oprosti mi, majko' naziv je novog singla mladog Tarapana Banda. Prvi je to singl nakon debitantskog albuma 'Ja sam na te ponosan', nazvanog po istoimenom hitu u suradnji s Matom Bulićem (63).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tarapana Band u 24 pitanja 15:53

- Kada mi je Dušan Bačić pustio prve taktove pjesme nisam mogao sakriti emocije jer ovu pjesmu doživljavam kao neku svoju priču. Stih 'što svio sam gnijezdo daleko od tebe', podsjetio me na moj veliki korak koji sam napravio sa samo 14 godina i odlučio iz Međugorja doći u Zagreb u gimnaziju. Tog se razdoblja sjećam kao teškog ali ujedno i ključnog jer samostalnost, odlučnost i disciplina su mi puno pomogle kroz studij i glazbenu karijeru - kaže Frano Pehar (27), pjevač grupe Tarapana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dodaje kako je pjesmu otpjevao u jednom dahu i dao sve od sebe da bi svi oni koji su kilometrima daleko od voljenih osjetili emociju pjesme.

POGLEDAJTE SPOT:

- Tekst, koji je svojevrsna oda svim mamama, nosi sa sobom sjetnu notu i zaista svaki put kad čujem pjesmu me iznova osvoji. Vjerujem da će se svima svidjeti pjesma i da će osjetiti njeno bilo - ističe Pehar. Spot je nastao u režiji basista grupe Roka Mavera, a snimali su ga sredinom kolovoza u Sloveniji i Italiji. Bilo je to, kažu, jako zanimljivo iskustvo u današnje vrijeme.

- Prva prepreka bio je test na Covid-19 koji smo morali obaviti da odemo u susjednu Sloveniju. Test je na sreću bio negativan pa smo proveli nekoliko dana snimajući kadrove za spot. Spot prikazuje emotivnu priču između mame i sina i vjerujemo da nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Dio kadrova spota sniman je u Italiji, odnosno brdu iznad Trsta i moram priznati da je bilo nevjerojatno nakon nekoliko mjeseci zatvaranja doći u drugu zemlju i snimati spot - kaže Frano. Dodaje kako im situacija s koronom pada jako teško.

- Navikli smo na brojna putovanja i fale nam publika i nastupi, ali mislimo da je zdravlje nas i bližnjih najbitnije te se nadamo da će uskoro sve ovo biti iza nas. Budući da smo prošlu godinu gotovo svaki vikend imali nastup, a godinu završili onim u Vancouveru u Kanadi, jako nam je bilo teško naviknuti se da nekoliko mjeseci moramo biti doma. Imamo tu sreću da je naša publika cijelo vrijeme bila uz nas i da je naš album zadnjih pola godine bio jedan od najprodavanijih domaćih albuma. Uistinu je bilo impresivno vidjeti da smo u ovo ludo vrijeme tjednima u Top 5 najprodavanijih izdanja u državi i toliko smo ponosni na našu publiku da jedva čekamo stati na pozornicu, zapjevati i što prije se vratiti na 'staro normalno' - kaže Frano.

Dečki iz Tarapana banda: Bila je frka snimati vruće scene s Nives
Dečki iz Tarapana banda: Bila je frka snimati vruće scene s Nives

Pjesmu 'Oprosti mi, majko' autorski potpisuje Dušan Bačić, dok je za aranžman zadužen Bojan Dragojević.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu