Show

Komentari 36

Ora Ivanišević nakon nastupa na Miss Universe: 'Jako sam nezadovoljna i tužna raspletom'

Ora Ivanišević  nakon nastupa na Miss Universe: 'Jako sam nezadovoljna i tužna raspletom'

'Par dana ću si uzeti da se odmorim i uživam s obitelji i prijateljima, pa ću vam ispričati sve o mom iskustvu i budućim planovima. Hvala svima od srca na podršci', napisala je na društvenim mrežama

Hrvatska predstavnica na izboru za Miss Universe Ora Ivanišević (20) oglasila se na društvenim mrežama nakon nastupa na Miss Universe u Izraelu. Otkrila je obožavateljima da je tužna i razočarana što nije ušla u veliko finale.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Završilo je jedno nezaboravno iskustvo, vratila sam se kući bez plasmana. Bila sam nezadovoljna i tužna, ali sam spremna pokazati koliko još imam za pridonijeti. Moja priča tek počinje - napisala je i dodala:

- Par dana ću si uzeti da se odmorim i uživam s obitelji i prijateljima, pa ću vam ispričati sve o mom iskustvu i budućim planovima. Hvala svima od srca na podršci.

Podsjetimo, na pisti u Izraelu, atraktivna Dubrovčanka Ora Ivanišević s lentom na kojoj je pisalo 'Croatia' prošetala je u nekoliko dizajnerskih kombinacija, a najviše je pažnje privukla prozirna haljina Matije Vujice (63). 

-  Hvala svima na predivnim porukama i čestitkama. Probudila sam se s najboljim osjećajem ikada…najljepšim porukama podrške i ljubavi. Svima vam zahvaljujem od srca i nadam se da sam vas učinila ponosnim i predstavila našu Hrvatsku najbolje što sam mogla - poručila je tada Ora koja je stigla sve do polufinala natjecanja.

U konačnici,  na 70. svjetskom izboru ljepote u Izraelu za novu Miss Universe izabrana je Harnaaz Sandhu (21), Miss Indije. Sandhu je iza sebe ostavila 79 djevojaka iz različitih zemalja.

Najčitaniji članci