Show

Komentari 2

VIDEO Ora Ivanišević prošetala u badiću i svečanim haljinama na Izboru za Miss Universe

VIDEO Ora Ivanišević prošetala u badiću i svečanim haljinama na Izboru za Miss Universe

Misica trenutačno studira Menadžment u turizmu na RIT Dubrovnik. Prije manekenstva, bila je profesionalna odbojkašica te sudjelovala na velikim međunarodnim natjecanjima

Dubrovkinja Ora Ivanišević (20) predstavlja Hrvatsku na svjetskom izboru za Miss Universe u Izraelu.  Na polufinalnoj večeri pistom je prošetala u kupaćem kostimu, dubrovačke dizajnerice Džemile Dilberović i u svečanoj haljini Matije Vuice.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Hvala svima na predivnim porukama i čestitkama. Probudila sam se s najboljim osjećajem ikada…najljepšim porukama podrške i ljubavi. Svima vam zahvaljujem od srca i nadam se da sam vas učinila ponosnim i predstavila našu Hrvatsku najbolje što sam mogla - započela je Ora  te dodala kako od sreće i uzbuđenja nije osjećala nervozu.

- Mislim da nećete pronaći fotografiju na kojoj se ne smijem od uha do uha. Ovo je jedno od najboljih i najljepših iskustava u mom životu, jedva čekam finalnu večer da se svi moji snovi napokon ostvare - napisala je Ora na Instagramu.

- Kostim je izrađen u Dubrovniku i predstavlja prirodnu ljepotu tog područja. Sadrži tri komponente – Jadransko more, otoke i kravatu koja potječe iz Hrvatske – rekao je voditelj tijekom Orinog izlaska. Dubrovkinja je visoka185 centimetara, a trenutačno studira Menadžment u turizmu na RIT Dubrovnik.

Prije manekenstva, bila je profesionalna odbojkašica te sudjelovala na velikim međunarodnim natjecanjima.

Jedan od uvjeta za odlazak na svjetsko natjecanje u Izrael u ovom pandemijskom dobu bilo je i obavezno cijepljenje dvjema dozama, a prilikom dolaska slijedila je samoizolacija od 24sata. Finale je u nedjelju.

NOVI KEREKESH SHOW SVAKE NEDJELJE: NOVONORMALNI DJED MRAZ 

Najčitaniji članci