Obavijesti

Show

Komentari 21

Pobjedu je odnijela Lu Jakelić u ulozi Celine Dion: 'Fantastično'

Pobjedu je odnijela Lu Jakelić u ulozi Celine Dion: 'Fantastično'
15

Pobjednica 14. emisije zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' je Lu Jakelić. Između ostalih, publiku su ponajviše oduševile transformacije Marija Valentića i Marka Braića

VIDEO

Show 'Tvoje lice zvuči poznato' i u 14. je emisiji donio impresivne transformacije natjecatelja, ali samo je jedna bila najbolja, a prema glasovima žirija i ostalih natjecatelja ovoga puta to je bila Lu Jakelić koja je utjelovila kanadskog slavuja Celine Dion te izvela
pjesmu 'River Deep Mountin High'.

- Celine Dion sam gledala od malih nogu i mislila kad bih bar mogla tako pjevati - rekla je Lu.

- Glas je bio predivan, što se tiče koreografije bilo je zahtjevnijih, ali imala si njezinu nadmenost - komentirala je Nives.

- Odvela si nas duboko u rijeku visoko na planine. S lakoćom si pjevala. To dokazuje da si vrhunska pjevačica. Bila si fantastična -  kazala je Indira. Lu je odlučila da Nova TV donaciju od 10.000 kuna uplati na račun udruzi žena s bolestima dojke 'Narcise' iz Đurđevca. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

show 01:10

Žiri je svojom transformacijom očarala i Neda Parmać, koja je u ovoj emisiji prva stala na pozornicu.

- Odradila si to tako da se činilo da je to jedan vrlo jednostavan zadatak, a nije. Sve je bilo sjajno pokriveno, od nemutiranog glasa, imala si prepoznatljive jauke. Mene si začarala -  rekla je Nives.

- Vječiti optimizam obitelji Jackson prenijela si na sebe i kroz sebe na sve nas. Čestitam ti, bila si Jacksonica za pet! - kazao je Goran.

Mario uoči 'turbofolk' nastupa: Niske ocjene me uopće ne diraju
Mario uoči 'turbofolk' nastupa: Niske ocjene me uopće ne diraju

Marina Orsag utjelovila je Tatjanu Matejaš te u Tajčinom ruhu na pozornici izvela pjesmu 'Dvije zvjezdice'.

- Sve što se dalo imitirati, ovdje si imitirala, a posebno mi se svidio – u par momenata u spotu vidimo rezervirano zainteresirani pogled koji se gubi u daljini - čak si i to uspjela dočarati - riječi su kojima se Goran osvrnuo na nastup.

- Ovo je bila himna svih zaljubljenih. Imaš svu milost i ljepotu koju Tajči ima u sebi. To si lijepo prezentirala, ja sam uživala - komentirala je Indira.

Fabijan Pavao Medvešek ovoga puta utjelovio je čuvenu Adele te je oponašajući njezin stas i veličanstven glas pred žirijem i publikom otpjevao Adelin veliki hit 'Set Fire To The Rain'.

- Priuštio si nam magičnu atmosferu sa snažnim, moćnim, samouvjerenim glasom. Oduševljena sam - rekla je Indira.

- Prekrasno si zvučao. Imao si njenu odvažnu aroganciju, uspio si ukrotiti svoje herkulske ruke. Ovo je napredak kada su tvoje ženske imitacije u pitanju - kazala je Nives.

Mario Valentić izveo je prpošni hit 'Zmija i žaba' te se transformirao u Oskara.

- Zabavio si me kao alter ego mog prijatelja Ognjena. Bio si vokalno divan, kako je to trebalo biti, savršeno si odigrao tu njegovu smušenost i podkapacitiranost - komentirala je Nives.

- Pjesmu doživljavam kao karikaturu ljubavnog odnosa. Zabavno je, smiješno, taj tvoj glumački talent polako pliva na van. Uspio si - rekao mu je Igor.

Lana Klingor Mihić nakon Madonne, ove je nedjelje postala Sandi Cenov i otpjevala njegovu pjesmu 'Kad srce kaže da'.

- Lijepo nas je Lana provozala ovom cestom u odjelu od stolnjaka. Bila si Sandi, to je njegov karakterističan ples. Imam osjećaj da su te mučile te njegove dubine - rekao je Igor.

- Što se vokala tiče moram napomenuti da je nama ženama altima teško dobiti vedrinu u glasu. Dobro si se razbacala, tako da nije to bilo loše - objasnila je Nives.

Siniša Ružić utjelovio je Leroya Gomeza, frontmena grupe Santa Esmeralda.

- Tradicionalno si bio izuzetno zabavan. Okreti su ti bili maestralni. Ples prstićima isto, cure su oko tebe odlično plesale - komentirao je Igor.

Marko Braić transformirao se u legendarnog Duška Lokina te otpjevao pjesmu 'Oči pune suza'.

- Bilo mi je veselo, optimistično, nostalgično. Bio si fantastičan - rekla je Indira.

- Bilo je apsolutno u duhu vremena. Bilo je to vrlo, vrlo dobro - rekao je Goran.

- S ovim bezvremenskim klasikom teško je pogriješiti. Super si dočarao njegovu zanesenost, strast, radost življenja, bilo je efektno - rekla je Nives.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S LU JAKELIĆ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina