Show

Komentari 191

Orsag zasuli užasnim uvredama zbog statusa o mjerama i crkvi: Pozvala sve da se druže za Božić

Orsag zasuli užasnim uvredama zbog statusa o mjerama i crkvi: Pozvala sve da se druže za Božić

Komičarka je izazvala lavinu komentara nakon što je na društvenim mrežama iznijela mišljenje o mjerama Stožera. Pozvala je ljude da se druže u vrijeme Božića, samo neka nose maske i drže distancu

Komičarka Marina Orsag izazvala je lavinu komentara i dobila puno poruka nakon što je objavila status na društvenim mrežama. Osvrnula se na mjere za suzbijanja korona virusa. Marina je među onima koji smatraju kako nisu jednaka prava za crkvu i sve ostale.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Javno pozivam sve ljude dobre volje da na Badnjak i Božić budu sa svima kojima žele, bez ograničenja broja ljudi, odu do prve Crkve i plešu, pjevaju, piju, puše, grle se i zabavljaju. Situacija s korona virusom će ionako i nakon Božića biti puno gora. Zašto ne bi na taj dozvoljeni dan iskoristili sve beneficije koje Vlada daje crkvi, bilo dio nje ili ne. Ionako joj dajemo novac, iako to ne želimo - napisala je.

Nadovezala se i na HDZ i rekla kako je sve što radi terorizam i diktatura.

- Ne mislim da je situacija s virusom laž i da nam žele 'uvaliti' 5G cjepiva, niti da ne treba poštivati mjere, ako su iste za sve. Mislim samo da je naša Vlada nesposobna za bilo što - 'oplela' je Marina. 

Apelirala je na sve da na Badnjak i Božić izađu na ulice i zabave se, ali da budu u blizini crkve i nose zaštitne maske te poštuju distancu. Nakon objave dobila je mnoštvo poruka i komentara, između kojih je bilo puno uvreda.

- Oni koji prakticiraju vjeru borili bi se da smo svi isti pred Bogom. Pobunili bi se oko novčanih i imovinskih malverzacija, pedofilija i ostaloga. I dalje stojim da svi moraju biti jednaki i imati ista prava u ovoj državi. Trebalo bi odvojiti crkvu od države da se ne petlja u političke zločince u crkvi, a ne seliti ih u 'starački dom za svećenike' ili drugu župu - zaključila je. 

Pixsell

Osim što je Orsag dobila puno negativnih komentara, bilo je i onih koji su se složili s njezinim mišljenjem te je podržali i poručili joj kako je mudra. 

- Mislim da nikada do sada nisam primila ovoliko poruka podrške od vjernika/ica i toliko komunicirala u inboxu o pravom značenju vjere i prakticiranju iste. Hvala vam svima od srca. Upravo vi pravi vjernici se trebate glasnije boriti protiv svega što crkva radi i donosi vašu vjeru na loš glas. Uljepšali ste mi godinu i vratili vjeru u ljude nakon svih ovih odurnih uvreda i prijetnji - zaključila je. 

 

Najčitaniji članci