Show

Komentari 75

Kraljica Elizabeta brisala suze dok se opraštala od voljenog supruga princa Philipa

Kraljica Elizabeta brisala suze dok se opraštala od voljenog supruga princa Philipa

Obučena u crno s crnom maskicom za lice u kapelici St. George kraljica se oprostila od svog voljenog Philipa. Sjedila je sama, odvojena od ostatka kraljevske obitelji

Prije nego su pokopali princa Philipa, vojvodu od Edinburgha, članovi kraljevske obitelji oprostili su se od njega u kapelici St. George.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedna od njih je bila i Kraljica Elizabeta II. (94) čije su osamljene fotografije shrvale javnost. Dok je sjedila sama pognute glave, brisala je suze s lica.

Članovi obitelji u kapelici su sjedili odvojeno što je ostavilo kraljicu samu na rubu klupe dok čeka posljednje pozdrave sa svojim suprugom s kojim je provela 73 godine svoga života.

Bili su odvojeni zbog epidemioloških razloga, ali i prema željama pokojnog vojvode koji nije htio puno uzvanika na svojoj sahrani.

Kraljica Elizabeta provela je proteklih godinu dana u samoći uz svoga supruga kako se ne bi zarazili virusom.

Na dan sprovoda princa Philipa, kraljica Elizabeta najdražim se fotografijama oprostila od muža. Buckinghamska palača podijelila je tako nekoliko dirljivih, dosad neviđenih, fotografija kraljice sa svojim suprugom, koji je preminuo prošlog tjedna u 99. godini.

Kraljica i vojvoda su se kroz svoj brak podupirali mnogo godina. Kroz posao ali i kroz obitelj koju su zajedno podigli – napisali su.

Tim su se fotografijama oprostili od voljenog vojvode.

Najčitaniji članci