Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Osbourne u intervjuu otkrio da boluje od Parkinsonove bolesti

Ozzy i Sharon dodali su kako su iscrpljeni od liječnika u Americi te da će u travnju otputovati u Švicarsku, u posebnu kliniku za Parkinsonovu bolest

Foto: twitter/pixsell
15 komentara

Britanski roker Ozzy Osbourne (71) šokirao je javnost priznanjem kako boluje od Parkinsonove bolesti. To je otkrio u u emotivnom intervjuu za ABC-jevu emisiju 'Good Morning America'. Pjevač je u intervjuu, u kojem je uz njega bila i supruga Sharon (67), kazao kako prima cijeli niz lijekova za tretiranje ove bolesti.

Sve je krenulo, rekao je, lani, kada je pao i nakon toga morao na operaciju. Nakon toga počeo je trpjeti bolove u živcima, a liječnici nisu mogli ustanoviti je li to od pada, operacije ili nečeg trećeg. 

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

- Bilo je užasno teško za nas. Morao sam na operaciju vrata, a to je zeznulo moje živce. Otkrio sam da imam Parkina 2, oblik Parkinsonove bolesti - kazao je Ozzy te dodao da to nije smrtna presuda, nego da ima dobre i loše dane. 

OZZY OSBOURNE Zbog zdravlja ponovno odgodio turneju: 'Ne umirem, bolje je...'

- Osim toga, utrnulo mi je rame, a noge su mi hladne. Ne znam je li to zbog Parkinsona ili nečeg drugog - priznao je Osbourne. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Ozzy i Sharon dodali su kako su iscrpljeni od liječnika u Americi te da će u travnju otputovati u Švicarsku, u posebnu kliniku za Parkinsonovu bolest.

Foto: Instagram/orijent  

- Putovat ćemo gdje god treba dok ne nađemo odgovore - poručila je Sharon, a Ozzy je dodao da su sretni jer to mogu priuštiti.
 

Naši partneri pišu
Message