Show

Komentari 6

Osbourneova žena: 'Operacije su mi kao servis automobila'

Osbourneova žena: 'Operacije su mi kao servis automobila'

Sharon je 1999. smršavila preko 100 kilograma podvezivanjem želuca, a otkrila je kako je u to vrijeme potrošila više od 800.000 kuna na podizanje lica, trbušnjake, zatezanje područja oko očiju, liposukciju i botoks

Sve je samo podignuto, tako da sada izgledam svježije, rekla je Sharon Osbourne (66) o svom četvrtom liftingu lica. Prošlo je pet tjedana otkako je obavila operaciju, a kako kaže, zategnula je vrat i vilicu, piše Daily Mail

Sharon je živi dokaz citata 'Ljepota je bol', a kako kaže, ne smije se žaliti na bol s obzirom da je to željela učiniti. Govoreći o svom četvrtom liftingu lica, kaže kako su njezina kozmetička poboljšanja bila poput 'servisa automobila'.

Ipak se odlučila na operaciju, bez obzira na to što je 2013. u svom memoaru 'Neslomljiva' obećala kako je s istim završila.

- Nema puno toga što nisam sasvim izrezala, istegnula, ljuštila, poboljšala ili uklonila. Mislim da nisam toliko loša kao neke žena, ali više neću ići na kozmetičke postupke - napisala je.

Pixsell

Sharon je 1999. smršavila preko 100 kilograma podvezivanjem želuca, a otkrila je kako je u to vrijeme potrošila više od 800.000 kuna na podizanje lica, trbušnjake, zatezanje područja oko očiju, liposukciju i botoks. Također, 2007. je priznala kako je potrošila 3,5 milijuna kuna na plastične operacije i kozmetička poboljšanja.

Sharon je u braku s rokerom Ozzyjem Osbourneom (79) s kojim ima troje djece: Aimee (36), Kelly, (34) i Jacka (33). Njihov brak  nije prošao bez drama pa je tako Sharon jednom prilikom priznala kako je Ozzy imao  šest ljubavnica. Legendarni roker tada je krenuo na terapije zbog ovisnosti o seksu, a zbog prevare se nakratko razišao sa Sharon. Supruga mu je ipak sve oprostila, obnovili su bračne zavjete i kaže kako je njihova ljubav danas jača no ikad.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci