Show

Komentari 4

Oskarovac kupio otok, okrenuo se poljoprivredi i uzgoju stoke

Oskarovac kupio otok, okrenuo se poljoprivredi i uzgoju stoke

Čini se kako je u karijeri postigao sve što je želio, a zaključio je kako mu treba predah od zabavljačke industrije. Uloga Rodolfa Guccija trebala bi mu biti jedna od posljednjih

Proslavljeni britanski glumački veteran Jeremy Irons (73) gostovao je povodom aktualnog kino hita 'Dinastija Gucci' u televizijskoj emisiji 'Late Night with Seth Meyers' te govorio o filmu, svojoj karijeri i planovima za mirovinu. 

- Kupio sam otok nedaleko od obiteljskog doma do kojeg se može i doplivati. Uzgajat ću ponije i stoku. U posljednje vrijeme ionako se više bavim poljoprivredom, a sve manje glumom - otkrio je.

Irons u spomenutom filmu tumači ulogu Rodolfa Guccija, a Oscara je dobio 1991. za ulogu Clausa von Bülowa u filmu 'Reversal of Fortune'. Čini se kako je u karijeri postigao sve što je želio, a zaključio je kako mu treba predah od zabavljačke industrije.

Otok koji je Irons kupio udaljen je dvjestotinjak metara zračne linije od irskog dvorca Kilcoe iz 15. stoljeća, kojeg je još 1998. kupio sa suprugom, britanskom glumicom Sinead Cusack (73). 

Najčitaniji članci