Show

Komentari 79

Ostavila Harryja i pobjegla u Kanadu: Ide po sina Archieja...

Ostavila Harryja i pobjegla u Kanadu: Ide po sina Archieja...

Bliski izvori kraljevskom paru tvrde kako Meghan nije prvotno planirala dugo ostati u Velikoj Britaniji nakon što se vratila sa sedmotjednog putovanja Vancouverom

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (38) vratila se jučer u Kanadu, dok je njezin suprug, princ Harry (35) ostao u Velikoj Britaniji kako bi smirio cijelu situaciju oko abdiciranja slavnog kraljevskog para. Kako piše Daily Mail, Meghan je u četvrtak odletjela za Sjevernu Ameriku gdje se nalazi njihov osmomjesečni sin Archie kojeg trenutno čuva dadilja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Bliski izvori kraljevskom paru tvrde kako je Meghan nije prvotno planirala dugo ostati u Velikoj Britaniji nakon što se vratila sa sedmotjednog putovanja Vancouverom. Nakon samo tri dana spakirala je svoje kofere i vratila se u zemlju u kojoj je Meghan živjela sedam godina - za vrijeme snimanja serije 'Suits'. 

Također, izvor tvrdi da je kraljica Elizabeta II. (93) u četvrtak naredila svojoj obitelji da pronađu rješenje koje će omogućiti unuku i njegovoj supruzi da nesmetano napuste svoje kraljevske dužnosti. Navodno je i sazvan sastanak između princa Charlesa (71), princa Williama (38) i Harryja, a kraljica im je dala nekoliko dana da pronađu izvedivo rješenje za krizu u kojoj su se našli. 

Koliko je cijela situacija ozbiljna govori činjenica da se uključila i ministrica unutarnjih poslova Priti Patel (47). Njezin zadatak je da sigurnost kraljevskog para ne bude ugrožena u nijednom trenutku, ali također mora pratiti i troškove te polagati izvješće poreznim obveznicima ukoliko će živjeti na relaciji Velika Britanija - Sjeverna Amerika. 

Izvori predviđaju kako će Meghan i Harry moći zadržati kraljevske titule, ali i mjeru neovisnosti koju su tražili. 

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci