Obavijesti

Show

Komentari 0

Oštrom konkurencijom započelo je peto izdanje 'Cesarice'...

Oštrom konkurencijom započelo je peto izdanje 'Cesarice'...
6

Lista pjesama u konkurenciji za hit siječnja upravo je objavljena i time je i službeno započelo peto izdanje Cesarice. Glasovanje za prvi ovogodišnji mjesečni hit traje do 26. veljače

VIDEO

Sve je spremno za peto po redu izdanje Cesarice. Publika je prošle godine odabrala pop-trap kombinaciju u obliku pjesme 'Ova ljubav' koja je osvojila najviše glasova publike ikad u finalu ove glazbene nagrade. Pred publikom je novih 12 mjeseci i 12 mjesečnih hitova koji će pokazati koga će publika odabrati ove godine. 

Lista pjesama u konkurenciji za hit siječnja upravo je objavljena i time je i službeno započelo peto izdanje Cesarice. Glasovanje za prvi ovogodišnji mjesečni hit traje do 26. veljače, a u konkurenciji za hit siječnja su: Ona me Voli - Ljubavnici, Plan B - Franka, Ptice - Matija Cvek, Sjeti se - Damir Kedžo i Svi smo uz vas - Ivan Zak i prijatelji. 

- Svi smo uz vas - podrška ljudima koji su pogođeni potresom, posebno u Glini, Sisku i Petrinji. Pjesma i spot su nastali u -jednoj noći pošto se mi glazbenici najbolje izražavamo preko pjesme. Poruka pjesme je dašak optimizma i nade, da će sve biti bolje - kazao je Ivan.

- Želimo svima vratiti osmijeh na lice. Želimo svima reći koliko je važno da se volimo. Ovaj nas spot prikazuje u nešto drugačijim ulogama, pa smo tako na trenutak osjetili kako i druga zanimanja prolaze kroz ovo razdoblje. Slučajni prolaznici bili su oduševljeni i jako susretljivi pa smo tako i uspjeli napraviti spot koji odašilje puno pozitivne energije - kazao je Mario Regelja.

Zsa Zsi i Mandeli nagrada za hit godine za pjesmu 'Ova ljubav'
Zsa Zsi i Mandeli nagrada za hit godine za pjesmu 'Ova ljubav'

O svojoj novoj pjesmi progovorio je i Damir Kedžo. 

- Meni je taj prvi osjećaj kad čuješ pjesmu najvažniji. Ako se naježiš i pjesmu osjetiš to je to. Uživao sam u kreativnom procesu zadovoljan sam i znam da ćete voljeti “Sjeti se”. Posebne je atmosfere, pjeva o ljubavi i jedva čekam čuti kako je vi osjećate i pjevate - kaže Damir Kedžo o svojoj novoj pjesmi. 

Među nominiranim je i Franka Batelić koja se predstavila s pjesmom 'Plan B'. 

- Znate onaj osjećaj kada volite i kada je sve drugo nebitno?... Osjećaj kada znate da je sve obično zapravo tako neobično?… Upravo to je Plan B - lijepa, emotivna, a energična pjesma od koje se svaki put naježim. Idealna za nostalgičnu, hladnu zimu... – izjavila je Franka.

I za kraj - Matija Cvek koji je otkrio kako je njegov tim napravio odličan posao. 

- Sretan sam da smo ovim singlom zaokružili priču i najavljujemo predstavljanje mog prvog albuma za 16.4.2021. godine. Vjerujem da smo godinu započeli lijepom pjesmom i ovim divnim videom. Ujedno hvala koautoru i producentu pjesme Alanu Doviću na strpljenju i upornom radu. Luka i Ana već me dobro poznaju, pa je sve lakše. Cijela je ekipa napravila odličan posao i na tome im najljepša hvala - rekao je Matija Cvek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu