Show

Komentari 13

Osudili vozača Formule 1 koji je hvatao manekenku za grudi, ali ona ga brani: 'Samo se šalio...'

Osudili vozača Formule 1 koji je hvatao manekenku za grudi, ali ona ga brani: 'Samo se šalio...'

Hej ljudi, samo sam vam htjela reći da smo Nikita i ja dugo prijatelji i da ništa na snimci nije ozbiljno. Vjerujemo jedno drugom i to je bila zabava, tvrdi Andrea, djevojka sa snimke koju je objavio Nikita Mazepin

Dok se vozio u Porscheu, ruski vozač Formule 1 Nikita Mazepin (21) je manekenku Andreu D'Ival dirao je po grudima te sve snimio i objavio na društvenim mrežama. Taj njegov potez naišao je na brojne osude jer na snimci vidljivo kako je djevojka micala ruku i pokazivala srednji prst u kameru.

POGLEDAJTE VIDEO: 

No, manekenka je sada priskočila u obranu vozaču te rekla kako Nikita nije bio ozbiljan te da je stvarno dobar čovjek. Tvrdi da vozač to nije napravio da bi je ponizio već je sve bila šala.

- Hej ljudi, samo sam vam htjela reći da smo Nikita i ja dugo prijatelji i da ništa na snimci nije ozbiljno. Vjerujemo jedno drugom i to je bila zabava. Ja sam objavila snimku kao šalu, žao mi je. Kunem se da je on zaista dobra osoba i da nikad ne bi napravio nešto što bi me povrijedilo ili ponizilo - rekla je Andrea. 

Ispričao se i Mazepin. 

- Ispričavam se zbog svojih nedavnih postupaka, koji su bili neprimjereni. Neprimjereno je bilo i što su završili na društvenim mrežama. Žao mi je što sam osramotio Haas i shvatio sam da moram poštovati više standarde kao vozač Formule 1. Znam da sam iznevjerio sebe i mnoge druge ljude te obećavam da ću naučiti lekciju - rekao je. 

Mazepin je u međuvremenu izbrisao snimku, ali je još uvijek vidljiv na internetu jer su ga i druge stranice objavile, osuđujući potez vozača. Njegova F1 momčad Haas osudila je takvo ponašanje te su rekli kako će situaciju riješiti unutar kluba. 

Najčitaniji članci