Sport

Komentari 14

Tek ušao u Formulu 1 i napravio glupost! Dirao djevojku u autu i sve stavio na društvene mreže

Tek ušao u Formulu 1 i napravio glupost! Dirao djevojku u autu i sve stavio na društvene mreže

Želio bih se ispričati za svoje nedavne postupke. Bilo je to neprimjereno ponašanje, još i objavljeno na društvenim mrežama... Žao mi je zbog prekršaja i sramote koju sam donio Haasu, kazao je Nikita Mazepin

Nikita Mazepin (21) bio je u sedmom nebu kad je prije nekoliko dana objavljeno da ulazi u Formulu 1. Njegove usluge za sljedeću sezonu osigurao je Haas

Bilo je i komentara kako je do Formule 1 dogurao samo na račun ugleda svog oca. Njegov otac Dmitrij poznati je ruski tajkun i milijarder. Umjesto da sjajnim izvedbama za volanom demantira takve komentare, napravio je najgore po sebe i svoju karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Lewisa Hamiltona

Ruski vozač objavio je na Instagramu video kako dira djevojku na zadnjem sjedalu automobila. Javnost ga je dočekala na nož, a sram je bilo i ljude iz Haasa.

- Haas ne odobrava ponašanje Nikite Mazepina u videu koji je nedavno objavljen na njegovim društvenim mrežama. Osim toga, sama činjenica da je video objavljen na društvenim mrežama je odvratna. Stvar se rješava interno i trenutačno se neće komentirati - poručili su iz te momčadi.

FILE PHOTO: Formula One Test Session

'Bilo je to neprimjereno'

Snimku eksplicitnog sadržaja možete pogledati ovdje.

Jasno, mladi ruski vozač brzo je shvatio kakvu je glupost napravio.

- Želio bih se ispričati za svoje nedavne postupke. Bilo je to neprimjereno ponašanje, još i objavljeno na društvenim mrežama... Žao mi je zbog prekršaja i sramote koju sam donio Haas F1 timu - poručio je Mazepin.

Na Instagramu se oglasila i djevojka s videa. Kaže da je Nikitina dugogodišnja prijateljica.

- Vjerujemo jedno drugom i ovo je bio glup način na koji smo se šalili jedno s drugim. Ja sam objavila video na njegov story kao šalu. Dajem vam svoju riječ da je on jako dobra osoba i da nikad ne bi napravio ništa da mi naudi, ili da me ponizi - poručila je djevojka. 

Najčitaniji članci