Obavijesti

Show

Komentari 13

Osvanula prva fotka vjenčanja Delevingne i 'male lažljivice'

Osvanula prva fotka vjenčanja Delevingne i 'male lažljivice'
7

Obje su bile obučene u crno, a Ashley je nosila buket. Proslavu vjenčanja nisu organizirale, već su se uputile u hotelsku sobu kako bi proslavile svoj prvi dan kao supruga i supruga

VIDEO

U posljednjih nekoliko dana svjetski mediji pišu kako su se tajno vjenčale manekenka Cara Delevingne (26) i glumica Ashley Benson (29). 

Cara i Ashley nisu se legalno vjenčale, ali su imale prijateljsku ceremoniju. Na Instagramu je izašla i prva fotografija s vjenčanja. Navodno su se vjenčale u jednoj od kapelica u Las Vegasu te ih je vjenčao imitator Elvisa Presleya.

Obje su bile odjevene u crno, a Ashley je nosila buket. Proslavu vjenčanja nisu organizirale, već su se uputile u hotelsku sobu kako bi proslavile svoj prvi dan kao supruga i supruga.

- Bile su sigurne u ono što rade i bile su sigurne što znače jedna drugoj - rekao je Michael Kelly, vlasnik kapelice u kojoj su se oženile. Dodao je kako su u potpunosti bile posvećene jedna drugoj te su imale veliki osmijeh na licu.

-  Moglo se vidjeti da ozbiljno razmišljaju o onome što rade, ali da se ponajviše zabavljaju. Željele su jednostavno, tiho i lagano - dodao je Michael.

43rd Toronto International Film Festival

Djevojke su nedavno obožavatelji vidjeli na ulicama Saint-Tropeza, a svi su primijetili identično prstenje na njihovim rukama kakvo nikad prije nisu nosile. Kada su objavile fotografije na Instagramu, nije im trebalo puno vremena da počnu nagađati da su se djevojke zaručile tijekom izleta u Francusku. 

- Cara Delevingne i Ashley Benson stvarno su se zaručile, srce će mi stati - samo je bio jedan od komentara iznenađenih obožavatelja.

Cara je odlučila javno progovoriti o ljubavnoj vezi prilikom dobivanja nagrade na Trevor New York Gala u New Yorku. Povod je njihova prva godišnjica veze. 

- Ona mi je pokazala što je prava ljubav i kako da ju prihvatim, što je bilo teže nego što sam mislila. Volim te, Sprinkles - ispričala je  tada Cara otkrivši nadimak za Ashley.

Delevingne i 'mala lažljivica' se vjenčale pa otišle same u hotel
Delevingne i 'mala lažljivica' se vjenčale pa otišle same u hotel

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja