Show

Komentari 11

Otac 'najtužnije princeze' otkrio kako se ona osjeća: 'Iscrpile su je operacije, ali uvijek se borila'

Otac 'najtužnije princeze' otkrio kako se ona osjeća: 'Iscrpile su je operacije, ali uvijek se borila'

Princezin otac, koji je ohrabrivao svoju kćer dok je trenirala da postane olimpijska plivačica za Južnu Afriku, rekao je da je i dalje uvjeren da će se Charlene vratiti jača nego ikad

Otac monegaške princeze Charlene (43) otkrio je da je njegova kći 'vrlo ranjiva' dok je govorio o njezinim zdravstvenim problemima te da ostaje u ustanovi za liječenje. Princeza se trenutačno oporavlja u jednoj švicarskoj klinici nakon povratka iz Južnoafričke republike gdje je provela nekoliko mjeseci zbog infekcije uha, grla i nosa. 

Mike Wittstock (75), princezin otac, rekao je da nije mogao viđati svoju kćer tijekom njenog dužeg boravka u zemlji jer je bio zabrinut zbog rizika od Covida-19.

- Nisam htio riskirati i zaraziti ju jer je imala toliko liječničkih intervencija. Vrlo je osjetljiva - navodi Wittstock.

Otkrio je da su redovito razgovarali telefonom i rekao da ima odličan odnos s Charlene.

Dodao da redovito razgovara i s njezinom djecom, šestogodišnjim blizancima Jacquesom i Gabriellom, jer oni ostaju u Monacu sa svojim ocem dok Charlene nastavlja liječenje, prenosi DailyMail.

Charlene se prošlog mjeseca vratila mužu i blizancima u Monako nakon što je 10 mjeseci provela u svojoj rodnoj Južnoj Africi, dok se navodno oporavljala od operacije nakon infekcije sinusa koju je dobila tijekom samostalnog humanitarnog putovanja.

Nekoliko dana nakon povratka, Charlene je primljena u ustanovu za liječenje na nepoznatoj lokaciji, a njezin suprug princ Albert (63) rekao je da pati od emocionalne i fizičke iscrpljenosti.

Najčitaniji članci