Obavijesti

Show

Komentari 18

Otac opet osramotio Meghan: Uzeo je 63.100 kn za intervju

Otac opet osramotio Meghan: Uzeo je 63.100 kn za intervju
8

Thomas Markle odbio je novčane ponude američkih televizija jer je htio ispričati svoju stranu priče na britanskoj televiziji. Otkrio je, između ostalog, da Meghan već dugo vremena želi djecu

VIDEO

Umirovljeni majstor rasvjete na filmskim setovima Thomas Markle (73) dao je jučer prvi ekskluzivni intervju u emisiji 'Good Morning Britain' o odnosu s kćeri vojvotkinjom Meghan Markle (36) i princom Harryjem (33). Iako je požalio što je prije kraljevskog vjenčanja zaradio 100 tisuća funti (oko 845 tisuća kuna) na lažnim paparazzo fotografijama, čini se kako je opet 'strpao lovu u džep'.

Thomasu su za navedeni TV intervju platili 7.500 funti (oko 63.100 kuna), piše Daily Mail

Thomas Markle, Meghan Markle

Iako je uzeo novac, kako kaže voditelj emisije Piers Morgan (53), to nije bio glavni Thomasov motiv. Htio je ispričati svoju stranu priče na britanskoj televiziji. Odbio je navodno čak i znantno veće milijunske ponude američkih televizija.

Članove kraljevske obitelji producenti nisu obavjestili o jučerašnjem televizijskom intervjuu kako ne bi Thomasa odgovorili od sudjelovanja. Gospodin Markle nije obavijestio svoju kćer i njezinog supruga unaprijed, ali se, kaže, nada da nije uvrijedio ni njih ni kraljevsku obitelj te da će razumijeti njegove osjećaje. 

Thomas Markle: 'Moja malena Meghan izgledala je savršeno'
Thomas Markle: 'Moja malena Meghan izgledala je savršeno'

Osim što je Meghanin otac rekao da ga je Harry preko telefona pitao 'za ruku' njegove kćeri, izjavio je i kako Meghan već dugo vremena želi djecu i da vjeruje kako će ju imati 'prije ili kasnije'. Unatoč tomu što se osjećao ljubomorno, zahvalan je Charlesu što je umjesto njega otpratio Meghan do oltara.

Budući da nije bio na vjenčanju, Thomas još nije upoznao Harrya, niti je poznato kada će. Priznao je i da se ispričao zbog incidenta s paparazzo fotografijama te da su mu Harry i Meghan oprostili. 

VIDI OVO: 5 savjeta za savršenu masturbaciju!

Buckingham Palace garden party

- Plakao sam dok se moja predivna kći udavala za princa. Bio sam jako ponosan. U životu nisam vidio ljepši trenutak, cijeli svijet je gledao Meghan - rekao je Thomas. Dodao je i kako je bivša glumica plakala kada joj je rekao da je zbog operacije srca neće moći dovesti do oltara.

Meghan Markle zablistala na proslavi kraljičina rođendana
Meghan Markle zablistala na proslavi kraljičina rođendana

Kraljevska obitelj odbila je komentirati intervju i rečene tvrdnje, ali sasvim je sigurno, kako britanski mediji tvrde, da su Meghan i Harry opet osramoćeni od strane obitelji Markle. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu