Obavijesti

Show

Komentari 22

Otkrivamo koga ljubi 'zločesti dečko' glumišta, Filip Juričić

Otkrivamo koga ljubi 'zločesti dečko' glumišta, Filip Juričić
7

Zvijezda “Tajni” posljednjih mjesec dana oživio je odnos s balerinom i studenticom prava Korinom Vukadinović, s kojom je već bio u ljubavnoj vezi čak četiri godine

VIDEO

Prethodne dvije sezone bio je nedvojbeno najzgodniji negativac na malim ekranima utjelovivši lik opakog Dinka Zlatara u televnoveli i filmu “Larin izbor”, a ove sezone postao je miljenik gledateljica već s prikazivanjem prve epizode RTL-ove dramske serije “Tajne”, u kojoj glumi dobrog dečka Nikolu Šepera, koji pokušava otkriti majčina ubojicu. Nije tajna da 32-godišnji Filip Juričić slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca u Hrvatskoj, vjerojatno i zbog zaraznog osmijeha koji mu u posljednje vrijeme ne silazi s lica. Pa čak ni na setu u Jadran filmu, gdje svakodnevno provodi sate snimajući “Tajne”, telenovelu u kojoj tumači glavnu mušku ulogu. Njegovi kolege svjedoče da je na njemu vidljiva jasna promjena raspoloženja. Razlog je, naravno, ljubav. I to nova-stara ljubav. Gradski kuloari proteklih mjesec dana šuškaju kako glumac ponovno ljubi osam godina mlađu balerinu i studenticu prava Korinu Vukadinović, s kojom je okončao ljubavnu vezu u listopadu prošle godine. Par je nekoliko puta viđen u centru Zagreba, gdje je Filip početkom jeseni kupio vlastiti stan, kako izmjenjuju nježnosti, a svoje pomirenje još drže u strogoj tajnosti.

Prvi put su prekinuli zbog različitih planova za budućnost

- Žao mi je, nemam komentara. Ne želim to ni demantirati ni potvrditi - rekao nam je glumac u telefonskom razgovoru.

Kad su Filip i Korina prekinuli četverogodišnju ljubavnu vezu, kako su tada mediji pisali, na inicijativu balerine zbog različitih planova za budućnost, Filipa je angažman u sapunici “Larin izbor”, koja je rušila sve rekorde gledanosti, lansirao među najtraženija televizijska lica. Žene su mu prilazile sa svih strana, no on je bio neumoljiv. Tijekom snimanja druge sezone serije Filip se zbližio s bivšom kolegicom i scenaristicom Jelenom Veljačom, koja se nekako u isto vrijeme rastala od glumca Janka Popovića Volarića. Medijske napise o strastvenoj vezi par nikad nije demantirao, a niti potvrdio, iako je jednom prilikom Veljača izjavila da je “u toksičnim odnosima” sa zgodnim glumcem za kojega ju je, osim poslovnog odnosa, vezalo i dugogodišnje prijateljstvo. Njihova intenzivna druženja prestala su ovog ljeta, a ako je vjerovati glumačkim kuloarima, dogodilo se to na Juričićevu inicijativu. Unatoč šuškanjima da je upravo ta romansa bila razlog Filipova i Korinina prekida. Mlada balerina svojedobno je takva nagađanja demantirala.

Scenaristica i producentica sapunica Jelena Veljača tek je jedna od brojnih ljepotica koje dolaze i odlaze iz Filipova života. Kad mu je prva glavna uloga u seriji “Ljubav u zaleđu” osigurala popularnost i neprestan medijski interes za ljubavni život, Filip Juričić je bio u vezi s mladom TV voditeljicom Ivom Šulentić. Naizgled idiličnoj vezi, na kojoj su im mnogi zavidjeli, došao je kraj kad je Filip saznao da njegova bivša djevojka, novinarka Matea Roščić, zbog kratke afere nakon prekida čeka njihovo dijete. Tako se tipična priča iz sapunice preselila u stvarni život zagrebačkog glumca.

Bilo mu je najvažnije da njegov sin Jan ne pati

Međutim, Matea Roščić nije bila prolazna ljubavna avantura u Filipovu životu. Upravo suprotno - prije nego što je upoznao atraktivnu kolegicu Ivu Šulentić, Matea je bila njegova velika ljubav, a njihova veza trajala je dugih šest godina.

Upoznala ih je zajednička prijateljica s Akademije dramske umjetnosti dok su oboje bili brucoši. Zajednički prijatelji prisjećali su se da im je Matea govorila kako ju je Filip osvojio šarmom, duhovitošću i elokventnošću. Ubrzo su postali par, no nakon nekoliko prekida i mirenja okončali su vezu. Upravo zbog vijesti o iznenadnoj Mateinoj trudnoći, Filip i Iva su prekinuli, što ipak nije značilo povratak u naručje bivšoj djevojci. Odlučili su razdvojeno, ali u prijateljskim odnosima, odgajati sina Jana, koji je rođen u veljači 2007. godine.

- Bio sam s jednom, prekinuo i tek poslije počeo s drugom. Ne želim govoriti o tome kako se dogodilo dijete s prvom, ali hvala Bogu da jest. Danas imam predivnog sina. Veze budu i ovakve i onakve. U svakoj bude kriza, pozitivnih i negativnih razdoblja. Ni najmanje ne umanjujem svoj udio, ali neću pravdati mladalačko ponašanje riječima ‘svi smo mi od krvi od mesa’ ili ‘takve stvari se ne bi smjele raditi’. Dogode se - izjavio je Filip nedugo nakon što su se slegle strasti i prvi dojmovi.

- Matea i ja smo zaključili, zbog prijašnjih pokušaja, da je bolje razdvojeno. Danas smo oboje silno brižni prema našem djetetu, imamo pozitivan odnos. Oko sebe gledam puno gore odnose ljudi koji su se nasilu oženili jer je ona zatrudnjela. To dijete živi u nezdravijoj atmosferi od ove u kojoj živi moj Jan. Mislim da je to bila mudra odluka, nikako kršćanska, ali svakako mudra. Jan ne pati niti postavlja pitanja o tome. Kad se rodio, već je sve u tom neredu bilo složeno - iskreno je svojedobno priznao Filip.

Sedam godina razlike njima predstavlja prednost

Vrijeme je pokazalo kako je bio u pravu jer je danas brižan otac šestogodišnjem dječaku kojemu posvećuje svaki slobodan trenutak. Više je puta u intervjuima naglašavao kako je sin centar njegova svijeta i kako mu je zbog toga strahovito važno da žena u njegovu životu to ne dovodi u pitanje.

- Svako me malo raznježi. I svako mu malo poželim skinuti zvijezde s neba. Može me i vrtjeti oko malog prsta, što i radi. Kad vidim da plače, makar znam da vara, popustim. I to nije dobro, ali osjetljiv sam na njega. Trudim se biti strog, ali ne ide mi. Kao dijete nisam bio razmažen, ali bilo je popustljivosti. Zato se i bojim da će Jan misliti kako će uvijek sve u životu dobiti. A nije tako. I onda slijede bolna razočaranja. Znaš da si trebao igrati, a nisu te uzeli. Pa nakon toga i bjesovi. Trebao bih biti stroži, da i on poslije ne doživi veća razočaranja. No još je dijete, pa ga puštam da živi u svom svijetu u kojem više-manje dobije i taj treći bombon i sladoled nakon čokolade - ispričao je nedavno sin glumca Pere Juričića o svojoj najvažnijoj životnoj ulozi - onoj očinskoj.

- Jedina pozitivna stvar silnih intervjua je da svi sve znaju. Kad upoznam neku curu, ona već zna da imam dijete. Ako slučajno i ne zna, neka njezina prijateljica sigurno će joj brzo objasniti s kime ima posla. Korina i ja upoznali smo se nekoliko godina poslije. Svi se mi mijenjamo, sazrijevamo, pa me takvog i prihvatila. I mene i mog sina. Nismo morali sjediti i satima razgovarati - otkrio je Filip na početku ljubavne veze s Korinom. Ta romantična priča, prema svemu sudeći, dobiva svoj sretan nastavak jer je lijepa 25-godišnjakinja Filipu ipak odlučila pružiti novu šansu za ljubav.

Zajedno će prkositi svim zaprekama na putu

Njihova veza počela je u proljeće 2008., kad su se zaljubili na prvi pogled, i nastavila se vrlo turbulentno. Prvi put snimljeni su tek nakon nekoliko mjeseci, uoči Božića iste godine, a potom, prema Juričićevu priznanju, počeli s prekidima i mirenjima. Uspone i padove uspijevali su nadjačati pune tri i pol godine sve do listopada 2012. godine kad su se razišli. Tada su svi prijatelji i poznanici mislili da je između njih definitivno gotovo, ali nakon proteklog ljeta i godinu dana razdvojenosti - ljubav ih je ponovno spojila. Prema svemu sudeći, čini se da je u ljubavnom životu Filipa Juričića sve došlo na svoje mjesto.

- Sve lakše prihvaćam odbijanje, mirim se. To valjda dođe s godinama, iako se rado sjetim vremena kad sam bio mlad i lud i zbog ljubavi bio spreman rušiti svjetove. Tada me ništa nije moglo zaustaviti, morao sam doći do cilja. Danas lakše prihvaćam da me netko neće, da neke stvari ili žene treba pustiti, da je i gubitak dio života - otkrio je lani u intervjuu miljenik ženske televizijske publike koji je, prema navodima kolega, jako zaljubljen u svoju bivšu ljubav. I premda mu se ne sviđa što je njihova tajna već otkrivena, učinit će sve da ovog puta njihova ljubav uspješno prkosi svim zaprekama i izazovima na putu.  

Jelena Veljača glumca Filipa Juričića zavodi na setu serije?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.