Obavijesti

Show

Ove aplikacije će vas spasiti! Mjere UV, pronalaze zabavu...

Ove aplikacije će vas spasiti! Mjere UV, pronalaze zabavu...
14

Ovo ljeto ne moraš se ograničiti na igranje trešete i briškule, sa Zmajom možeš bezbrižno pržiti megabajte na najdraže aplikacije! Donosimo ti listu nekih osnovnih bez kojih jednostavno ne možete ići na more

VIDEO

KAKO DOĆI DO MORA:

FlixBus

FlixBus je ove godine došao i u Hrvatsku, a putem ove aplikacije možete kupovati karte za međugradske i međunarodne linije. Jednim klikom možete kupiti kartu iz, na primjer, Vinkovaca do Pariza, Berlina ili Londona. (iOS, Android)

BlaBla Car

Ne odgovara vam autobus? Tu je BlaBla Car aplikacija koja vam omogućuje da za manje novca idete na more autom tako da se povezete s nekim tko ide istim putem, a ima slobodno mjesto i treba mu netko s kim će podijeliti troškove. Tko zna, možda je to vaša buduća ljubav?! (iOS, Android)

SLIKANJE NA PLAŽI:

VSCO

VSCO je jedna od najboljih aplikacija za fotokreativce koji od fotografiranja na mobitelu traže više nego što im nudi Instagram. Sve fotografije s fantastičnim efektima možete objaviti na svom VSCO profilu ili otkriti zanimljive fotografije drugih korisnika. (iOSAndroid)

ZA ROMANTIČARE NA PLAŽI:

Solar Walk 2

Solar Walk 2 moćna je aplikacija za zaljubljenike u astronomiju uz koju ćete biti pravi poznavatelj noćnog neba na plaži. Odlično dizajnirana, nudi informacije o planetima i drugim nebeskim tijelima, a želite li znati što je iznad vas, trebate samo uperiti mobitel u nebo. Besplatna verzija nudi puno informacija, ali platite li punu verziju aplikacije, dobit ćete još i 3D modele svemirskih misija, objekte koji se nalaze dalje u Sunčevu sustavu... (iOSAndroid)

ZA "PRŽENJE" NA PLAŽI:

Lancaster Sun Timer

Ljeto i plaža su super, ali treba se i primjereno zaštititi, a uz Lancaster Sun Timer aplikaciju znat ćete koliki je trenutni UV indeks na vašoj lokaciji i koliko smijete ostati na suncu. U aplikaciju morate unijeti svoju lokaciju, zaštitni faktor kreme za sunčanje i kako brzo tamnite. Aplikacija će ubrzo sama izračunati koliko smijete provesti na suncu bez straha da ćete izgorjeti i javit će vam kada je vrijeme da ponovno nanesete kremu za sunčanje. (iOSAndroid)

ZA ZABAVNO LJETO:

Pickbox

Pickbox je streaming servis koji vam omogućuje da na nizu povezanih uređaja gledate više od 3000 sati filmova i serija, ali i da uživate u premijernim naslovima odmah nakon njihovih premijera u SAD-u. Svi sadržaji koje možete gledati na Pickboxu prevedeni su ili sinkronizirani, a neke naslove možete gledati i u HD rezoluciji. Pickbox će vam omogućiti i da istovremeno gledate serije i filmove na dva uređaja. (iOS, Android)

ZA NOĆNE IZLASKE:

Bandsintown

Kako ne biste propustili niti jedan koncert omiljenog benda, instalirajte Bandsintown aplikaciju. Nudi personalizirani kalendar koji možete organizirati kako ne bi zaboravili na važne koncerte. Također, aplikacija će vam prikazati i koji su koncerti u blizini mjesta u kojem se nalazite. (iOSAndroid)

Bili ljubitelji prženja na suncu (samo oprezno) ili se više držali hlada, činjenica je da će vam često u ruci biti i mobitel. Osim izmijenjivanja poruka s prijateljima i dijeljenja selfija s plaže, mobiteli vam mogu ponuditi još više zabave.

Zmajo ti za još bržu i zabavniju pustolovinu nudi 4G Alcatel Pixie i zmajski opak ručnik za plažu!

A koliko je brz Zmajo, možeš provjeriti kroz igricu Zmajska trka! Budi najbrži Zmaj(o) i osvoji Alcatel Pixi 4 ili ručnik za plažu! Opako brzo!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva
A GJDE STE VI?

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva

Što vaš položaj spavanja govori o vama i vašoj boljoj polovici? Izvukli smo najčešće položaje i njihovo značenje - koji je vaš položaj?

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?
TO NITKO NE VOLI

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?

More i sunce čista su uživancija, no s vremena na vrijeme pojavit će se netko i napraviti nešto što će strašno smetati svima oko njih. Ovih 10 stvari najviše živcira ljude na plaži
Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!
Moraš skupit' sve

Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!

Pokémon GO pokorio je cijeli svijet. I vi imate priliku postati pravi Pokemon majstor u proširenoj stvarnosti, a mi vam donosimo trikove uz koje ćete to lakše postići