Obavijesti

Show

Komentari 1

Ovi parovi zaljubili su se u 2021. Jedni šokirali javnost izborom, a drugi se vratili staroj ljubavi

Ovi parovi zaljubili su se u 2021. Jedni šokirali javnost izborom, a drugi se vratili staroj ljubavi
8

Neobična godina na izmaku većini je bila teška i jedva čekaju promjene, ali ovim golupčićima bila je ispunjena ljubavlju, strašću i svime onime što vežemo uz nove partnere

VIDEO

Godina na izmaku bila je teška, izazovna i potpuno drugačija od onih prije. Ipak, ljubavi je bilo na pretek, vjerojatno jer je svima trebala. Pregršt novih parova je niknulo, Neki su javnost potpuno iznenadili, a nečije je ponovno ujedinjenje fanovi su jedva dočekali. 

Petar Grašo i Hana Huljić

Nakon više od 20 godina veze Petar Grašo je ove godine prekinuo vezu s Danijelom Martinović. Ako javnost već nije bila šokirana tim prekidom, onda definitivno jesu novom Grašinom vezom s Hanom Huljić, kćerkom Tončija Huljića, dugogodišnjeg Grašinog prijatelja i suradnika. Nagađa se da je talentirana Hana krivac za prekid veze, no trojac se o tome nije oglasio.

Grašo i Hana vjenčat će se iduće godine? Ona je već odabrala dizajnere za svoju vjenčanicu
Grašo i Hana vjenčat će se iduće godine? Ona je već odabrala dizajnere za svoju vjenčanicu

Čini se da ljubav Petra i Graše cvjeta pa ih sve češće viđamo zajedno, a posljednji puta uhvaćeni su na zagrebačkom Adventu, točnije Fuliranju.

Marko Vargek i Arija Rizvić

Marko Vargek bio je u dugogodišnjoj vezi s kolegicom Mojmirom Pastorčić, a nakon prekida zaljubio se u glumicu i redateljicu, Ariju Rizvić. Zaljubljenost više ne kriju, a i ljetovali su zajedno.

Ecija Ivušić i Goran Belošević

Ecija je novu ljubav s bubnjarom benda Pravila igre, Goranom Beloševićem, dugo tajila, no ove godine su vezu potvrdili. Par se nedavno i ekspresno zaručio.

Antonija Šola i Marko Regelja

Antonija Šola i Marko Regelja ljetos su potvrdili vezu, no pratitelji su i ranije pretpostavljali da su zajedno. Pjevačica se nedavno pohvalila da su posjetili Mariju Bistricu gdje su ih ugostili Nevena i Marko Vukes.

Valentina Walme i Marko Petrić

O vezi Valentine i Marka neko se vrijeme šuškalo, a kada su se u lipnju zajedno pojavili na Jana Story Hall of Fameu, šuškanjima su stali na kraj.

- Naravno da nas veže nešto više od prijateljstva, ne bismo došli zajedno da nije tako. Ali kao što smo već rekli, o svom osobnom životu izbjegavamo govoriti pa ćemo i ovaj put iskoristiti tu istu rečenicu- rekli su tada.

Zoe Kravitz i Channing Tatum (navodno)

Glumci nisu potvrdili ni opovrgnuli vezu, no u čestim zajedničkim izlascima mnogi su primijetili zaljubljenost. U posljednjem izlasku bili su raspoloženi, kamere im nisu smetale i frcale su iskre.

Kourtney Kardashian i Travis Barker

Pratitelji poznatih sestara ove su se godine jako iznenadili kad je Kourtney objavila vezu s poznatim bubnjarom. Ne zbog same veze, koliko zbog čvrstog vjerovanja da će Kourtney ipak završiti sa Scottom Disickom, ocem svoje djece. Za sve obožavatelje tog turbulentnog para koji je više puta prekidao, zaruke za Travisa bile su šok. Par se čini presretan, ljubav cvjeta, no neki ih smatraju degutantnima zbog pretjeranih javnih iskaza ljubavi.

J. Lo i Ben Affleck

Svijet se ovog rujna na trenutak vratio u prošlost kada je do javnosti stigla informacija da je nekadašnji 'IT' par ponovno zajedno. Nakon nešto manje od dvadeset godina nakon prekida, propalih brakova i djece obnovili su vezu. Iako se čini da su zajedno presretni, Ben se nedavno našao na udaru javnosti zbog toga što je bivšu ženu optužio za svoje probleme s alkoholom.

POGLEDAJTE NOVOGODIŠNJI KONCERT LIDIJE BAČIĆ:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl