Obavijesti

Show

Komentari 28

Ovih 10 scena iz 'Braka na prvu' šokiralo je publiku: Trudnoća, uvrede, tajne ljubavi i bježanje

Ovih 10 scena iz 'Braka na prvu' šokiralo je publiku: Trudnoća, uvrede, tajne ljubavi i bježanje
17

Pojedini natjecatelji i trenuci u showu podigli su ove sezone najviše prašine i pokrenuli lavine komentara gledatelja. U skladu s najčitanijim i najkomentiranijim člancima o popularnoj emisiji, izdvojili smo 10 najšokantnijih trenutaka, kojih se ne bi posramile ni meksičke sapunice

VIDEO

Bliži se veliko finale druge sezone showa 'Brak na prvu', koju su obilježili brojni ljubavni preokreti, ali i burne svađe. Publika je s velikim zanimanjem pratila sudbine sedam parova koji su u ovom sociološkom eksperimentu proveli 50 dana u braku s potpunim neznancima. S istom posvećenosti gledatelji su, nakon završetka epizode, čitali o kandidatima i zapletima u emisiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jasmin iz 'Braka na prvu' zapjevao 00:59

O 'Braku na prvu' se tjednima raspravljalo, komentiralo i prognoziralo na društvenim mrežama. Ipak, određeni trenuci i natjecatelji podigli su najviše prašine i pokrenuli lavine komentara gledatelja. U skladu s najčitanijim i najkomentiranijim člancima o popularnoj emisiji, izdvojili smo 10 najšokantnijih trenutaka.

10. Cigla je u šoku nakon što ga je Kristina poljubila

Posljednji dan medenog mjeseca s Kristinom, Cigla joj je priznao ga je iznenadio prvi poljubac i da je to za njega bilo prebrzo. Rekao joj je da mu stvara preveliki pritisak te ju doveo na rub suza.

- Ja njega na ništa ne forsiram, ali očekujem da će mi svaki dan pružiti više pažnje. Ne očekujem od njega da ćemo spavati zajedno i da ćemo se seksati pet puta na dan, mene to ne interesira - branila se Kristina.

9. Goga ne želi dijeliti krevet s Bernardom

Gogi njezin televizijski suprug Bernard od početka nije bio fizički privlačan, te se šokirala kada je po dolasku u Rovinj na medeni mjesec vidjela da mora s njim dijeliti krevet.

- Kad sam vidjela taj jedan krevet srušio mi se cijeli svijet, pa gdje ću ja jadna spavati, ispred bazena za svaki slučaj - rekla je razočarano. Bernarda to nije pokolebalo, te su kasnije uspjeli izgraditi prijateljski odnos.

8. Cigla rasplakao Kristinu na njen rođendan i nazvao je 'moržem'

Kristina je proslavila rođendan na zajedničkoj večeri s drugim parovima, te im priznala da brak s Ciglom ne ide dobro i da ju je povrijedio. Rasplakala se, a Cigla joj je zadnji čestitao rođendan.

- Nisam joj ništa poklonio zato što nisam stigao. Imao sam namjeru, nešto mi je palo na pamet, no kad sam saznao da je cijena 262 kune, predomislio sam se i odlučio da neću ništa kupiti - objasnio je. Kasnije je razgovarao s Bernardom o odnosu s Kristinom, koji mu je savjetovao da supruzi nasamo kaže sve što mu smeta.

- To je najveća tračerica koju sam upoznao u svom životu. Kaj da joj to kažem u facu?! Da joj kažem da nema jedan posto ženstvenosti? Da je kao tuljan, kao morž koji je izašao iz vode na obalu?! - bjesnio je Cigla.

7. Jasmin skinuo prsten nakon što mu je Sanela rekla da ima drugoga

Uoči jedne od posljednjih ceremonija, Sanela je odlučila priznati svom suprugu Jasminu da joj se sviđa drugi muškarac te da će napisati da odlazi iz emisije. Jasmin je bio šokiran, jer nije primijetio nikakvu razliku u njezinom ponašanju. Sanela nije otkrila o kome je riječ, a on je do samog kraja sumnjao da je zapravo izmislila cijelu priču.

- Vodila je dvostruki život dok je bila sa mnom u braku - zaključio je i skinuo prsten.

6. Edinu propala prosidba 

Nakon što su se Edin i Sanela vratili u emisiju kao novi par, dočekali su ih podijeljeni stavovi ostalih kandidata. Na zajedničkoj večeri Mislav otvoreno nije odobravao njihov odnos, što je Sanelu jako pogodilo.

Za svoj posljednji spoj sa Sanelom u emisiji Edin je pripremio posebno iznenađenje - zaručnički prsten i romantičnu večeru. Međutim, kako je i sam rekao, sve je 'palo u vodu' jer su Saneline suze i loše raspoloženje pokvarili večer i on se nije odvažio zaprositi je.

5. Svadba Bernarda i Goge

U prvoj emisiji Goga je otkrila da je dala otkaz na poslu zbog udaje. Rekla je da ne zna što je ljubav, te zaplakala dok  je pričala o bivšem suprugu. Prije svadbe s Bernardom ohrabrila se alkoholom, te je teško skrivala razočaranje kad ga je prvi put vidjela.

- Još mi je u glavi da se okrenem i pobjegnem! Taksi, vozi me odavde! Ne, nikako nije moj tip! - komentirala je, ali ipak je dala Bernardu šansu kad je čula njegove zavjete.

4. Andrea je trudna s Mislavovim kumom?

U najavi za jednu od emisija prikazala se zbunjujuća scena između jednog od najskladnijih parova ove sezone, Andree i Mislava. Gledatelje je šokiralo Andreino priznanje da je trudna te da se viđa s Mislavovim kumom.

- Molim te, ponovi mi ovo! Trudna si? - govorio je Mislav, na što mu je ona odgovorila potvrdno te dodala da ne zna tko je otac. 

Međutim, u sljedećoj epizodi se ispostavilo da je cijeli dijalog zapravo bio - gluma. Mislav i Andrea okušali su se u glumačkom izazovu u kazalištu, te su gledatelji mogli odahnuti.

3. Sanela otkrila da ima romansu s Edinom

Sanelu i Jasmina posjetili su njezin brat i prijateljica u njihovom stanu. Nakon što je Jasmin otišao, Sanela im je priznala da u njezinom životu postoji drugi muškarac, s kojim se u tajnosti dopisuje i viđa. Nešto kasnije je otkrila da je riječ o Erninom suprugu Edinu.

- Osjećam se predivno uz Edina, a mogu reći i voljeno! - rekla je.

2. Sanela izjurila s ceremonije nakon burne rasprave

Nakon propale romantične večere s Edinom, Sanela je najavila da će ostalim kandidatima reći što joj je na duši i napraviti 'show'. Uoči ceremonije je održala obećanje, te je pred djevojkama oštro komentirala Jasmina, Ernu i Mislava.

- Ona tu večer s trojicom završila, baš je dama. Je*e se meni za neku seljančicu iz neke pripi*dine - oplela je Sanela po Erni. Jasmina je nazvala 'debilom', a Mislava 'alkoholičarom' koji se treba liječiti. Pred ekspertima je ponovno nastavila s prozivkama, a Goga i Mislav su na to počeli burno protestirati. Saneli je u tom trenutku prekipjelo te je izletjela van, a Edin je trčao za njom.

1. Jasmin napravio kaos na vjenčanju sa Sanelom

Na vjenčanju Sanele i Jasmina nije se dogodila ljubav na prvi pogled, nego baš suprotno. Jasminu se njegova mladenka nimalo nije svidjela, te je otvoreno podijelio svoje nezadovoljstvo.

- Kad je došla rodbina da bi joj dali beskompromisnu podršku, to mi je napravilo blackout, odmah sam reagirao, ustao i rekao si da idem naći nekoga odgovornog - rekao je i zatražio razgovor s nekim iz produkcije.

Pjevač se uključio raspravu o Saneli iz 'Braka na prvu': 'Opet ću pjevati, nemojte se svađati!'
Pjevač se uključio raspravu o Saneli iz 'Braka na prvu': 'Opet ću pjevati, nemojte se svađati!'

Izrevoltirani Jasmin nije bio zadovoljan što ga je kamera snimala tijekom razgovora s produkcijom. Ustao se i otišao, jednako kao i s glavnog stola gdje je ostavio mladenku.

- Ja nisam za ovo. Nisam ovo nikako ovako zamišljao. Pojavila se žena koja ima 38 godina, na zalasku svog života. Čekao sam taj klik, no umjesto klika, dogodio se antiklik - rekao je 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu