Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
69 komentara

'Ovo je dno dna': Hana ronila suze, a bijelu ružu dobila je Iva

Kako taj Goran mora ljubiti da svi ovdje promijene svoju osobnost? Moram i ja to doživjeti, odjednom ću letjeti, zaključila je Klara, natjecateljica showa 'Gospodin savršeni'

Foto: RTL
69 komentara

U novoj epizodi 'Gospodina Savršenog' Gabrijela poziva Gorana na stranu i potužuje mu se oko situacije u kući.

- Ne mogu više tolerirati jednu osobu, pucam, ne mogu više šutjeti, a ne mogu se maknuti od nje. Svi imamo problem s tom osobom, a to je Hana - rekla je Gabrijela te priznala da joj se on baš i ne sviđa.

'SAVRŠENI' MIJENJA PRAVILA Goran doznao intimne detalje o curama pa je uveo 'bijelu ružu'

- Treba mi više od 15 minuta spoja ili razgovora od sat vremena s nekim, nešto više da bi mi se netko svidio - objasnila je Porečanka, a Goran joj je zahvalio na iskrenosti, no nije mu se svidjelo što se prijavila u show ako se ne želi boriti za muškarca, a bori se protiv neke djevojke u kući. Poslije je iskreno priznala djevojkama što je rekla Goranu. 

Foto: RTL

- Da je otišla toliko daleko da to kaže Goranu, a zna da mi se sviđa, to je dno dna - rekla je uplakana Hana.

Za vrijeme razgovora preostalih djevojaka, Aleksandra i Goran opuštali su se u jacuzziju. Ipak, Gorana je mučilo sve ono što je čuo o događajima u kući pa je zamolio Aleksandru da mu to komentira, a ona mu je rekla kako se Gabrijela i Hana otpočetka podbadaju te da Daisy ima nešto protiv Hane.

Foto: RTL

U isto to vrijeme trajala je žestoka rasprava između Hane i Gabrijele.

- Samo o sebi pričaš - ponovila joj je Gabrijela nekoliko puta, a s njom se donekle slažu i ostale djevojke. Uključila se i Daisy, koja je plačući ispričala što je rekla Goranu te napala djevojke. Hana to više nije mogla slušati i tužna je otišla u sobu, razmišljajući o odlasku iz showa.

Uskoro su Aleksandra i Goran zaboravili na sve u vili i prepustili se nježnostima u toploj kupki, a lijepa Beograđanka prva je počela s poljupcima. Kad se vratila, otkrila je Klari i Ivi da su se ljubili.

POPUT TINE KATANIĆ Hana je satima izvlačila sretne kuglice: 'Valjda se neću srušiti'

- Ako Goran želi provjeriti kako se neka cura ljubi, to je njegovo legitimno pravu - komentirala je Iva da bi se potom djevojke počele pripremati za četvrtu ceremoniju ruža.

Ovaj put uz crvene postoji i bijela ruža, a djevojka koja je dobije moći će organizirati spoj za Gorana. Čini se kako je Ivu mučilo to što je Goran promijenio ponašanje prema njoj pa ga je pozvala na stranu. 

Foto: RTL

- Htjela sam te poljubiti, ali ne pred kamerama - ponavljala je Iva na što je Goran iskomentirao kako mu je taj trenutak bio važniji od okoline, ali nije joj to zamjerio.

Poslije je Aleksandra preuzela stvar u svoje ruke i pozvala Gorana sa strane i odmah ga poljubila.

- To mi se jako svidjelo - rekao je Goran i nastavili su se ljubiti.  

ROMANTIKA U ZRAKU Gospodin Savršeni ljubio Ivu, a Hanu spasio ispadanja iz showa

- Kako taj Goran mora ljubiti da svi ovdje promijene svoju osobnost? Moram i ja to doživjeti, odjednom ću letjeti - zaključila je Klara, a djevojke su nastavile raspravljati o tome hoće li priču s Gabrijelom Hana okrenuti u svoju korist. Kad se Goran vratio među djevojke, pozvao je Nandi da malo popričaju, a djevojke su, naravno, i to morale prokomentirati.

- Nandi previše filozofira, uopće ne razumijem što priča, kao da čita nešto iz Biblije kad priča. Goran traži bolju polovicu, a ne nekog tko će mu citirati knjigu - rekla je Klara i nasmijala djevojke.

Foto: RTL

Uslijedila je ceremonija ruža, a samo su Klara i Iva bile sigurne jer su već držale svoju. Antonija je dodatno pojasnila da bijelu ružu Goran može, ali i ne mora dati nekome. Kad je Gabrijela ostala sama na stepenicama, Goran joj je rekao da ne može dobiti bijelu ružu, a potom je zamolio Ivu da mu vrati ružu i stane pokraj nje. Djevojke su bile vidno iznenađene, a kad je Gabrijela dobila ružu, Iva je „gutala knedle“ i nakon nekoliko minuta neizvjesnosti - dobila je bijelu ružu!

Foto: RTL

 

Foto: videostarparty

Naši partneri pišu
Message